Ελένη Μενεγάκη: Η… πικάντικη αποκάλυψη για στενή συνεργάτιδά της – «Ακουγόταν λαχανιασμένη»

23.09.2022



Ένα παιχνίδι ερωτήσεων που έπαιξε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σήμερα στην εκπομπή “Ελένη” με την Κατερίνα Ζαρίφη που ήταν η καλεσμένη έκανε την παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη να προχωρήσει σε μια “πικάντικη” αποκάλυψη για μια στενή της συνεργάτιδα και πιο συγκεκριμένα την αρχισυντάκτριά της Ελένη Γελαλή.

«Έχεις αγνοήσει ποτέ τηλεφωνική κλήση της Ελένης Μενεγάκη;» ήταν η ερώτηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου που έκανε την Ελένη Μενεγάκη να αναρωτηθεί,  «Εμένα γιατί με μπερδεύετε σε αυτά;»

«Δεν έχω διότι θα πάθαινα μαρμάρωση ό,τι κι αν έκανα μετά. Δεν έχω, δεν έχω ούτε εγώ ούτε η Ελένη Γελαλή» απάντησε η Κατερίνα Ζαρίφη ενώ όταν η παρουσιάστρια της είπε ότι σίγουρα θα το έχει κάνει κάποια στιγμή που ήταν με κάποιον σύντροφό της σε πιο τρυφερές στιγμές η Κατερίνα Ζαρίφη απάντησε,  «Δεν είχα και αν θυμάσαι το είχα σηκώσει και μου λες, ¨τι κάνεις αυτή τη στιγμή” και σου απάντησα, “δεν αγνοώ την κλήση σου, άσε τι κάνω”».

Τότε. η Ελένη Μενεγάκη έκανε την αποκάλυψη για την αρχισυντάκτριά της. «Και με άλλον μου είχε συμβεί αυτό παλιά που τον είχα διακόψει έτσι σε τρυφερή στιγμή. Η Ελένη πάνω ήταν. Την είχα πάρει τηλέφωνο πριν από χρόνια για ένα τραγούδι του Καραφώτη που άκουσα. Ακουγόταν λαχανιασμένη αλλά εγώ συνέχιζα κανονικά, “άκουσα ένα τραγούδι, ποιος το λέει;” και έτσι όπως την άκουγα τη ρώτησα αν τρέχει. Την άλλη μέρα μου το είπε. Τη ρώτησα τι συνέβη γιατί την άκουσα χάλια και μου λέει, “ήταν η στιγμή ακατάλληλη”. “Καλά, και το σήκωσες; Μην το ξανακάνεις” της λέω» είπε.

tlife.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




459