Σοφία Χατζηπαντελή: Η στιγμή που ισοπέδωσε τη Βίκυ Καγιά στον καυγά που έγινε για Κύπρια παίκτρια! Αποθέωση στο twitter (φωτος)

20.09.2022



Η οντισιόν της Νικόλ από την Κύπρο έφερε μεγάλη τρικυμία στην κριτική επιτροπή καθώς οι κριτές ούτε λίγο ούτε πολύ έγιναν μαλλιά κουβάρια!Αφορμή στάθηκε η έννοια του diversity η οποία χρησιμοποιήθηκε από τη Βίκυ Καγιά για να περιγράψει την εμφάνιση του μοντέλου. «Είσαι το απόλυτο diversity γιατί η βάση σου είναι η ομορφιά» ήταν η ατάκα της.

Ωστόσο, μαζί της δεν συμφώνησε διόλου η Σοφία Χατζηπαντελή γιατί στη Νικόλ είδε ένα πιο κλασικό πρότυπο ομορφιάς.

Το μοντέλο και κριτής του ριάλιτι απασφάλισε λέγοντας πως είναι λάθος να χρησιμοποιείται η λέξη diversity άσκοπα γιατί πίσω της έχει ένα πολύ σημαντικό υπόβαθρο, τις τεράστιες προσπάθειες για να εκπροσωπούνται άτομα κάθε ηλικίας και σωματότυπου στο μόντελινγκ.

Η Σοφία Χατζηπαντέλη ανέβασε τους τόνους και έδωσε τον ορισμό του diversity προκαλώντας το ειρωνικό σχόλιο του Τάσου Σοφρωνίου: «Ναι Σοφία μάθε μου τι είναι το diversity».

Η Βίκυ Καγιά επέμεινε στη γνώμη της με τον καβγά ανάμεσα στους κριτές να κορυφώνεται λεπτό με το λεπτό ώσπου στο τέλος η Σοφία Χατζηπαντελή έληξε το ζήτημα με την ατάκα «αυτή δεν θα αλλάξει τη μόδα. Τελεία, next girl».

Κάπως έτσι κέρδισε τις εντυπώσεις του Twitter που την αποθέωσε στα σχόλια. Πηγή: znews.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


4686