Μαρία Κορινθίου: «Λύγισε» μπροστά στη Μενεγάκη: «Με συγκινείτε»!

14.09.2022



Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Ελένη της Ελένης Μενεγάκη και ενώ έδειχνε να είναι κουλ, κάποια στιγμή δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της. Μάλιστα, αμέσως μετά την προβολή ενός βίντεο-αφιερώματος για την πορεία -μέχρι σήμερα- της ηθοποιού τόσο στο θέατρο όσο και στην προσωπική της ζωή, η Μαρία Κορινθίου παραδέχτηκε ότι την συγκίνησαν.

Αρχικά, η ηθοποιός μίλησε για την σχέση της με τον Γιάννη Αϊβάζη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είχαμε επέτειο με τον Γιάννη και του το θύμισα εγώ, αν και το θυμήθηκα αργά. Έχουν περάσει τόσα χρόνια. Μόλις είπα στον Γιάννη ότι έχουμε επέτειο γάμου, μου είπε ‘πόσες επετείους θα γιορτάζουμε;’. Θεωρούμε τη μέρα που γνωριστήκαμε ως επέτειό μας, στις 28 Ιανουαρίου».

Η Μαρία Κορινθίου όμως παραδέχτηκε ότι ένας γάμος θέλει προσπάθεια. Συγκεκριμένα είπε: «Δεν είναι εύκολο, θέλει στοχοπροσήλωση, αγάπη και έρωτα. Είναι μια διαδρομή, θέλει πόνο και κόπο, υπάρχουν στιγμές πάνω και κάτω σε όλες τις σχέσεις, φιλικές και ερωτικές».

Για την κόρη της Ισμήνη και την απόφασή της να εμφανιστεί στο "Καφέ της χαράς" πέρυσι, η ηθοποιός είπε: «Ήταν αναπόφευκτο να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο γιατί έχει επαφές με πολλούς ανθρώπους του χώρου».

Όσο για μία δύσκολη περίοδο στη ζωή της, η Μαρία Κορινθίου παραδέχτηκε: «Ένιωθα πάνω μου μια έντονη τοξικότητα σε πολλούς τομείς. Αισθανόμουν βάρος και ψυχολογικό. Είχα πάρει κιλά και ανέβηκα στη ζυγαριά, συγκλονίστηκα με τα κιλά που είχα πάρει και είπα θα τα χάσω. Όσο περνούν τα χρόνια σκαλίζεις περισσότερο τον εαυτό σου. Ήμουν πειθαρχημένη και είχα στόχο».

gossip-tv.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


755