Σοκαριστική αποκάλυψη στην κατέθεση Σπύρου Μπιμπίλα για Πέτρο Φιλιππίδη: «Απειλούσε ότι θα με σκοτώσει»

13.09.2022Συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη με την κατάθεση του Σπύρου Μπιμπίλα να φέρνει στο φως μια σειρά από άγνωστα περιστατικά και αποκαλύψεις για τον γνωστό ηθοποιό.

Η εκπομπή Το Πρωινό και ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος, μετέφερε απόσπασμα απ’ όσα κατέθεσε ο Σπύρος Μπιμπίλας και συγκεκριμένα από ένα έντονο περιστατικό που είχε στα παρασκήνια του θεάτρου, όταν ο Πέτρος Φιλιππίδης έγινε έξαλλος μαζί του. «Ο Σπύρος Μπιμπίλας ως μέλος τότε του ΣΕΗ και όχι ως Πρόεδρος, έπρεπε να απεργήσει σε μια από τις απεργίες με τον Πέτρο Φιλιππίδη να είναι ανένδοτος. Ο ίδιος του εξηγούσε ότι δεν γίνεται κάτι τέτοιο γιατί πάει κόντρα στον θεσμικό του ρόλο, ενώ ακολούθησε ένας τεράστιος καυγάς», ανέφερε αρχικά το ρεπορτάζ για το περιστατικό.«Τυχερός ήμουν που κατάφερα και γλίτωσα, ακουγόταν σε όλα τα καμαρίνια, σε όλους τους χώρους και έπαιρνε λέει τηλέφωνο την Ελπίδα Νίνου, απειλούσε ότι θα με σκοτώσει. “Να μην ξανάρθεις αύριο στο θέατρο θα σε σκοτώσω”.

Φοβόμουν την επόμενη μέρα να πάω κανονικά στη δουλειά μου. Υπήρχαν βέβαια και οι άλλες στιγμές στις οποίες με έπαιρνε αγκαλιά και μου έλεγε ένα τρυφερό σ’ αγαπώ», κατέθεσε ο Σπύρος Μπιμπίλας, σύμφωνα με όσα μετέφερε στον τηλεοπτικό αέρα η εκπομπή Το Πρωινό.

 Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΤο σικάτο σύνολο της Άντρης Αναστασιάδη στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ έκλεψε τις εντυπώσεις (εικόνες)

Loafers με κάλτσες: H τάση που φοράνε τώρα όλα τα it girls Διάβασε περισσότερα

20 επώνυμες Κύπριες που εντυπωσίασαν με τα looks τους στο feed μας αυτό το σαββατοκύριακο! Διάβασε περισσότερα

Σε αυτές τις εμφανίσεις η Δέσποινα Βανδή «έπαθε» Jennifer Lopez - Τα δύο looks που συζητήθηκαν Διάβασε περισσότερα


147