Ελένη Πετρουλάκη: Το σπίτι της είναι η επιτομή της μοντέρνας διακόσμησης

12.09.2022



Με κόπο, όρεξη και μεράκι, η Ελένη Πετρουλάκη κατάφερε να δημιουργήσει το σπίτι των ονείρων της! Η δημοφιλής γυμνάστρια η οποία μαζί με τον σύζυγό της Ιλια Ίβιτς και τις 4 κόρες τους απολαμβάνουν την καθημερινότητα σε μια μονοκατοικία που μοιάζει βγαλμένη από τις σελίδες περιοδικού.

Αν και η εθνική μας γυμνάστρια κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, απασχολώντας μόνο μέσα από τη δουλειά της, κάποιες αναρτήσεις της στα social media αποκαλύπτουν μέρη του σπιτιού της οικογένειας, το οποίο είναι άκρως εντυπωσιακό.

Το σίγουρο είναι πως από τα ενσταντανέ που δημοσιεύει φαίνεται ξεκάθαρα πως η Ελένη έχει γούστο και αυτό αντικατοπτρίζεται στη μοντέρνα και minimal διακόσμηση του σπιτιού της. Το λευκό, το γκρι και το μαύρο είναι οι βασικές αποχρώσεις που κυριαρχούν στα δωμάτια, δίνοντας την αίσθηση της κομψότητας και της φινέτσας.

Το υπνοδωμάτιο κυμαίνεται στη χρωματική παλέτα του λευκού, γεγονός που χαρίζει στον χώρο ηρεμία, γαλήνη και ζεστασιά. Όλα αυτά τα θετικά συναισθήματα που πρέπει να γεννά ο χώρος στον οποίο ξεκουραζόμαστε ύστερα από μια κουραστική μέρα και ηρεμούμε ψυχικά.

Η κουζίνα του σπιτιού είναι αρκετά ευρύχωρη για να ικανοποιεί τις ανάγκες της 6μελους οικογένειας που ακολουθεί μια ισορροπημένη αλλά ταυτόχρονα και υγιής διατροφή. Μέσα εκεί, η fitness instructor περνά αρκετές ώρες μαγειρεύοντας και προετοιμάζοντας υγιεινά snacks για την ίδια και την οικογένειά της, γι’ αυτό και είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Αναμφίβολα στη διακόσμηση της τραπεζαρίας, η Ελένη έχει δώσει ρέστα μιας και εκεί είναι που όλοι η οικογένεια περνά τον περισσότερο χρόνο της ημέρας. Τα διακοσμητικά από ία διάφορα ταξίδια ίου ζευγαριού έχουν την τιμητική τους, όπως και οι εντυπωσιακοί πίνακες που κοσμούν τους τοίχους, ενώ οι καρέκλες γύρω από τη μεγάλη, ξύλινη τραπεζαρία κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Όπως είναι αναμενόμενο η πισίνα αποτελεί τους καλοκαιρινούς μήνες πόλο έλξης για όλη την οικογένεια, γι’ αυτό και συγκεντρώνονται εκεί και ρίχνουν τις βουτιές τους. Το ζευγάρι έχει επιλέξει μερικά boho έπιπλα γ κήπου, αλλά και ξύλινες ξαπλώστρες, που δίνουν μια ξεχωριστή αισθητική στο χώρο, αλλά και άνεση.

Η Ελένη δεν κρύβει την αδυναμία της στη φύση γι’ αυτό και ο εξωτερικός χώρος του σπιτιού είναι μες στο πράσινο. Οι μεγάλοι φοίνικες, οι γλάστρες με τις ελιές, ο θάμνος με την πλούσια ανθοφορία, δημιουργούν το κατάλληλο μέρος για να απολαμβάνει εκείνη και η οικογένειά της τις ηλιόλουστες μέρες του χρόνου, πραγματοποιώντας και μικρές συγκεντρώσεις με φίλους τους.

Φυσικά από το σπίτι της εθνικής μας γυμνάστριας δεν θα μπορούσε να λείπει ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος όπου σύσσωμη η οικογένεια μπορεί να γυμνάζεται. Όργανα γυμναστικής, μπάλες και λάστιχα έχουν την τιμητική τους, γι’ αυτό και ο χώρος αυτός δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από ένα γυμναστήριο.

Δεν είναι λίγες οι φορές που μετά από μια κουραστική μέρα η Ελένη κάθεται στον καναπέ της και από την τεραστίων διαστάσεων τζαμαρία της απολαμβάνει τον καταπράσινο κήπο που έχει δημιουργήσει.

Πηγή:ΕΓΩ





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


4176