Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Το ξέσπασμα επί σκηνής εξαιτίας της συναυλίας του Στέλιου Ρόκκου – «Εγώ ντρέπομαι»

08.09.2022



Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης φαίνεται πως έχασε την ψυχραιμία του επί σκηνής. Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός έπαιζε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Τρίτης 6/9 με την «Αντιγόνη», ενώ σε κοντινή απόσταση από το θέατρο διεξαγόταν η συναυλία του Στέλιου Ρόκκου.

Το πρωτοφανές περιστατικό προκάλεσε την οργή των θεατών της παράστασης αλλά και του θιάσου. Την ώρα που η παράσταση βρισκόταν στην κορύφωσή της, η μουσική από τη συναυλία, 3 χλμ μακριά από το θέατρο, κάλυπτε τα λόγια των ηθοποιών, γεγονός που δεν μπόρεσε να μη σχολιάσει, φανερά εκνευρισμένος, ο ηθοποιός Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης δεν άντεξε και ξέσπασε επί σκηνής. «Δεν γίνεται να παίζει μια συναυλία σε μια άλλη ατμόσφαιρα, μιας άλλης παράστασης και το θέατρο είναι ευαίσθητο σε αυτά. Δεν μπορείς να ακούς τη μουσική από αλλού. Ήταν όμως τόσο έντονο, ήταν σα να ήταν ακριβώς μέσα στο θέατρο η συναυλία…» δήλωσε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

«Όση μικρή δύναμη έχουμε εμείς, μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε. Υπάρχουν και τα social, πια δεν ξέρω τι. Γιατί ένας δεν έγραψε μια κουβέντα γι’ αυτό. Εγώ ντρέπομαι! Όταν είμαστε εδώ, οικοδεσπότες, δυο χιλιάδες άνθρωποι να πληρώνουν για να ακούσουν αυτό το πράγμα και να μην μπορούμε να παίξουμε», είπε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα»:

Σημειώνεται πως ο ηθοποιός δεν κατηγόρησε ούτε τον Στέλιο Ρόκκο, ούτε τους υπεύθυνους της συναυλίας τους, παρά μόνο τις αρμόδιες Αρχές που διοργανώνουν τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής.

tlife.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




804