Ελένη Μενεγάκη: Η μητέρα της συνάντησε στην Κάρυστο τον Μπόρις Τζόνσον- Η κοινή φωτογραφία που πρόβαλε στην εκπομπή

05.09.2022



Πρεμιέρα έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου η εκπομπή “Ελένη” με την Ελένη Μενεγάκη. Η λαμπερή παρουσιάστρια επέστρεψε στο ανανεωμένο πλατό της μετά την ολοκλήρωση των καλοκαιρινών της διακοπών και καλησπέρισε τους τηλεθεατές.

Έτσι λοιπόν, μαζί με τους συνεργάτες της ξεκίνησαν να σχολιάζουν διάφορα θέματα από την Ελλάδα και τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος οι συντελεστές της μεσημεριανής εκπομπής του Mega αναφέρθηκαν στις διακοπές που έκανε ο Μπόρις Τζόνσον τον Αύγουστο στην Εύβοια μαζί με την οικογένειά του.

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη βλέποντας τις διακοπές του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας έκανε μια αποκάλυψη. Συγκεκριμένα, η ίδια είπε στον “αέρα” πως η μητέρα της, κυρία Ζέτα, συναντήθηκε με τον Μπόρις Τζόνσον στην Κάρυστο και μάλιστα φωτογραφήθηκαν και μαζί.

«Και άλλοι πολιτικοί κάνουν διακοπές. Δεν πήγε στο Κάπρι, ούτε στην Μύκονο. Στην νότια Εύβοια πήγε, στην Κάρυστο, ένα ήσυχο μέρος. Εγώ το γνώριζα το μέρος γιατί είναι η μαμά μου από εκεί και της είπα “βρε ρεπόρτερ είναι ο πρωθυπουργός της Βρετανίας εκεί, μη σε δω σε κανένα πλάνο να πηγαίνεις τα σουτζουκάκια σου και τα γεμιστά”. Και την επόμενη μέρα παιδιά μου λέει “δεν κατάλαβες! Διπλανά τραπέζια τρώγαμε”», είπε η Ελένη Μενεγάκη και πρόβαλε τη φωτογραφία της μητέρας της με τον Μπόρις Τζόνσον.

fthis.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


461