Σκάνδαλο! Mαγαζάτορας στη Μύκονο πέταξε έξω παρουσιάστρια που ήθελε τζάμπα ρούχα από boutique

31.08.2022



Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες η είδηση που θέλει γνωστή παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης, να προκάλεσε χαμό σε γνωστή boutique της Μυκόνου. Συγκεκριμένα, αφού ξεσήκωσε όλο το μαγαζί δοκιμάζοντας τα πάντα (ακριβά επώνυμα ρούχα), απαίτησε να της τα χαρίσουν!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η παρουσιάστρια ζήτησε από την πωλήτρια να της τα βάλει σε μία σακούλα για να φύγει κι ούτε λόγος για πληρωμή. Μάλιστα φαίνεται να είπε πως: «Θα σας κάνω διαφήμιση στο Ιnstagram και στην εκπομπή μου! Η οποία είναι η No 1 στην ελληνική τηλεόραση και όλοι με προσκυνούν!», αφήνοντας κάγκελο τους πάντες!

Όσον αφορά τα περί Ιnstagram που ανέφερε, άνθρωποι της showbiz βάζουν το… χέρι τους στο ευαγγέλιο πως οι περισσότεροι followers της είναι «μαϊμού» και προέρχονται από το Μπαγκλαντές, την Ινδία και τις γύρω ευγενείς περιοχές.

Οι απαιτήσεις της παρουσιάστριας δεν έπεισαν τον επιχειρηματία, ο οποίος τής έδειξε την πόρτα της εξόδου, με εκείνη να ορκίστηκε εκδίκηση μεγάλη και κάτι ψέλλισε για υπέρ του δέοντος δυσφήμηση!

Η ίδια μάλιστα ανέφερε: «Θα σου δείξω εγώ, θα σε δυσφημήσω παντού» με τον μαγαζάτορα να μην έδειξε να τον απασχολούν ιδιαίτερα οι απειλές που άκουγε.

lifenewscy.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1085