Μυστικός γάμος για τον Ηλία Βρεττό! Το bachelorette party της νύφης και οι ετοιμασίες!

28.08.2022



Κάτω από άκρα μυστικότητα σκοπεύει να παντρευτεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κύμη της Εύβοιας ο Ηλίας Βρεττός την εκλεκτή της καρδιάς του Αναστασία Δεληγιάννη. 

Μάλιστα το ζευγάρι, σύμφωνα με τη Real, δεν έχει ανακοινώσει την ημερομηνία και λεπτομέρειες του γάμου του ούτε στους εκλεκτούς καλεσμένους του οι οποίοι έχουν ήδη αρχίσει να καταλύουν σε ξενοδοχεία της Κύμης.

Οι δύο ερωτευμένοι οι οποίοι είχαν καταφέρει να κρατήσουν τον έρωτά τους μυστικό για παραπάνω από 2 χρόνια και παραδέχτηκαν μόλις τον Απρίλιο του 2021, μετά από 4 χρόνια θα ενώσουν τις ζωές τους παρουσία στενών συγγενών και καλών φίλων, όπως ακριβώς έχουν ονειρευτεί.

Το bachelorette party της νύφης

Ακριβώς λόγω της ανάγκης τους να κρατήσουν αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο γνωστός τραγουδιστής και η personal trainer αποφάσισαν να κρατήσουν αποστάσεις και από τα social media, γι' αυτό και δεν έχουν ανεβάσει καμία φωτογραφία τους. Το γεγονός όμως ότι η Αναστασία έκανε bachelorette party, ως είθισται πριν τον γάμο, το πρόδωσε μία και μόνο ανάρτηση η οποία αναφερόταν σε αυτό το πάρτι με τις φίλες της. Τίποτα άλλο όμως δεν διέρρευσε, ούτε από φωτογραφίες ούτε από στοιχεία για τις όμορφες αυτές στιγμές που βίωσε.

Ο γάμος λοιπόν αναμένεται να γίνει μέσα στα επόμενα 24ωρα με τον τραγουδιστή φυσικά αλλά και την αγαπημένη του να είναι τρισευτυχισμένοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αμέσως μετά τον γάμο, ο Ηλίας Βρεττός ετοιμάζει βαλίτσες και φεύγει για Καναδά και Αμερική για περιοδεία με την Έλλη Κοκκίνου η οποία θα ξεκινήσει από το Μόντρεαλ στις 16 Σεπτεμβρίου. Και... βάζουμε στοίχημα ότι σ' αυτήν θα τον ακολουθήσει για πρώτη φορά η σύζυγός του μιας και έχει έξι ολόκληρα χρόνια να βρεθεί στην ομογένεια του εξωτερικού.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του ζευγαριού!
gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


6198