Κατερίνα Στικούδη: 4 χρόνια γάμου με τον Βαγγέλη Σερίφη – Το γιόρτασε με μία συγκινητική φωτογραφία με τον πεθερό της

25.08.2022



Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Το ζευγάρι είναι πιο ευτυχισμένο και ερωτευμένο από ποτέ ενώ οι δυο τους έχουν αποκτήσει ένα μικρό πρίγκιπα ο οποίος τους έχει κλέψει την καρδιά.

Με αφορμή λοιπόν την επέτειό τους η Κατερίνα Στικούδη θέλησε να το γιορτάσει και μέσω των social media. Έτσι, δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον πεθερό της που του έχει τεράστια αδυναμία καθώς έχει φύγει από την ζωή και την συνόδευσε με ένα συγκινητικό κείμενο όπου έγραφε:

«Τέτοια μέρα πριν 4 χρόνια ήμασταν εκεί αγαπημένε μου Βύρωνα , στο Μορφάτι Θεσπρωτίας .. Περάσαμε υπέροχα σ ένα μοναδικό πάρτυ αγάπης , με τον γιο σου να είναι πιο χαρούμενος από ποτέ .. Είναι αυτό το μουστάκι σου , είναι ότι από την πρώτη στιγμή που σε γνώρισα ήταν σαν να σε ήξερα από πάντα , είναι αυτό το χιούμορ σου που με κάνει να θέλω να συζητάω με τις ώρες μαζί σου , είναι κι αλλά τόσα που με κάνουν να σε αγαπάω κάθε μέρα όλο και περισσότερο !Έχει έρθει στη ζωή μας άλλος ένας Βύρωνας Σερίφης που κάθε μέρα μας συγκινεί , μας μαθαίνει πράγματα , μας κάνει πιο δυνατούς ! Σερίφηδες σας αγαπώ».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Κατερίνας Στικούδη:

fthis.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


694