Μαρία Κορινθίου: Έδειξε τις ατέλειες στο σώμα της στα 42 της χρόνια - Το video έγινε viral

22.08.2022



Η Μαρία Κορινθίου είναι πιο αδύνατη από ποτέ στα 42 της χρόνια και δεν διστάζει να δείξει τις όποιες ατέλειες έχει στο σώμα της! 

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα είχε πει για την ανανεωμένη εμφάνισή της: «Φυσικά αδυνάτισα, άλλα δεν έχω κάνει κάτι στο πρόσωπο. Έχω γιατρέψει την ψυχούλα μου. Μπήκα σε διατροφή, γιατί ταυτόχρονα μπήκα σε διαλογισμό και ήθελα να αποβάλω, ό,τι τοξικό υπήρχε γύρω μου. Αποφάσισα να χάσω κιλά γιατί δεν αισθανόμουν καλά με τον εαυτό μου, αισθανόμουν ένα βάρος, ένα περιττό».

«Έκρυβα πολύ θυμό, από διάφορες καταστάσεις και κάποιους ανθρώπους που είχα γύρω μου. Θέλω ηρεμία στην ζωή μου, δεν θέλω κουτσομπολιά και κακοπροαίρετα», πρόσθεσε.

Και είχε αποκαλύψει και στην εκπομπή, Χαμογέλα και πάλι «Αισθανόμουν ότι πνιγόμουν και έλεγα ότι έχω πάρει κιλά. Ανεβαίνω στη ζυγαριά -μπορεί να ανέβηκα και 20 φορές- και συγκλονίστηκα. Είχα πάρει αρκετά. Εκείνη την ώρα, είπα “τώρα διατροφή, από σήμερα ξεκινάω αποτοξίνωση”. Με ρώτησε ο διατροφολόγος μου αν θέλω να ακολουθήσω πρωτεϊνούχα ή ολιγόριθμη διατροφή. Επέλεξα την πρωτεϊνούχα. Τα δύο χρόνια που ήμασταν κλεισμένοι λόγω κορονοϊού, και επειδή έκανα και την παράσταση Jordan που δεν έχει υπερβολική κίνηση, πήρα κιλά»!

Η απώλεια των κιλών είναι μεγάλη και η Μαρία Κορινθίου απολαμβάνει την ανανεωμένη της εικόνα δημοσιεύοντας υπέροχες φωτογραφίες, αλλά και ένα βίντεο το οποίο κάνει το γύρο του διαδικτύου μιας και βλέπουμε πρώτη φορά τις όποιες ατέλειές της...

Είναι ακομπλεξάριστη και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες! Η ηθοποιός αδυνάτισε, αλλά έχει ραγάδες στο στήθος της και με τον δικό της τρόπο θέλησε να στείλει το μήνυμα της! Ποζάρει με αυτοπεποίθηση δείχνοντας τις ραγάδες που “αγκαλιάζουν” το στήθος της και… εμείς τη λατρεύομε ακόμα περισσότερο!

Δείτε το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου παρακάτω!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@mariakorinthiou)

gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2414