Ναταλία Γερμανού: Ανακάλυψε στο Instagram τον σωσία του Νίκου Μουτσινά και η ομοιότητα είναι εκπληκτική!

16.08.2022Η Ναταλία Γερμανού αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις λίγο πριν βρεθεί και πάλι στο πλατό του Αlpha και καλησπερίζει το τηλεοπτικό κοινό κάθε Σαββατοκύριακο.

Η παρουσιάστρια έχει ελεύθερο χρόνο επομένως ασχολείται ενεργά με τα social media που τόσο λατρεύει. Πάνω σε μία αναζήτηση φαίνεται πως εντόπισε τον σωσία του Νίκου Μουτσινά και όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

 Η Ναταλία Γερμανού δημοσίευσε την φωτογραφία του άντρα που θυμίζει τόσο πολύ τον Νίκο Μουτσινά στο Instagram και έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της: «Νίκο Μουτσινά κάποιος σε αντιγράφει στο model life κι είναι και Ιταλός σταρ».

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο σωσίας του Νίκου Μουτσινά στην Ιταλία είναι πολύ γνωστός, τον ακολουθούν στο instagram 78,4 χιλιάδες χρήστες και το όνομά του είναι Filippo Nigro.

Πηγή: www.fthis.gr

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΜενεγάκη: Αυτό είναι το κόλπο της για να μυρίζουν τα ρούχα στα συρτάρια της ντουλάπας της υπέροχα!

Ιωάννα Τούνη: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το πιο σέξι βραδινό σύνολο! Διάβασε περισσότερα

Δέσποινα Βανδή: Όλοι είδαν τα κοντά της μαλλιά και σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε την hot λεπτομέρεια στα νύχια της Διάβασε περισσότερα

Ελένη Μενεγάκη: Το παντελόνι της είναι #1 τάση σε Ελλάδα και εξωτερικό - Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ Διάβασε περισσότερα
886