Δέσποινα Βανδή: Ο γιος της την απολαμβάνει να τραγουδά το «Αυτή η νύχτα μένει» στον Βασίλη Μπισμπίκη

16.08.2022



Ητραγουδίστρια και παρουσιάστρια, χθες είχε την τιμητική της με την ονομαστική της εορτή και το γιόρταζε όπως ήθελε και όπως της άξιζε. Στην Πάρο με λίγους και καλούς φίλους και τον σύντροφό της Βασίλη Μπισμπίκη. Ο οποίος με έναν τρόπο, είχε την τιμητική του, όταν η Δέσποινα Βανδή, του αφιέρωσε ένα ιδιαίτερο τραγούδι.

Η Δέσποινα έκανε ετοιμασίες από το πρωί στην Πάρο, όπου αποφάσισε να περάσει λίγες μέρες διακοπών, οι οποίες συνδυάστηκαν με την γιορτή της. Τις καλύτερες ευχές της δέχτηκε φυσικά από τα παιδιά της και διαδικτυακά από τον Βασίλη της, ο οποίος της έγραψε στο προφίλ του στο Instagram: «Χρόνια πολλά ψυχή μου». Ετοίμασε το μεσημεριανό τραπέζι με τα χεράκια της για να τιμήσει τους λίγους και καλούς φίλους που βρέθηκαν μαζί της. Ανάμεσά τους και η κολλητή της φίλη, Μαρία Χολέβα η οποία επίσης είχε την γιορτή της.

Το βράδυ η παρέα πριν βρεθεί σε μία ταβέρνα του νησιού, συνάντησε και τον Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος έχει σπίτι στο νησί και είναι στενός φίλος τόσο της Δέσποινας, όσο και του Βασίλη Μπισμπίκη. Όπως όλοι θυμόμαστε η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού, έγινε τον περασμένο Οκτώβριο στα εγκαίνια της δραματικής σχολής του Λάκη.

Η Δέσποινα είχε τα κέφια της και κάποια στιγμή ενώ ήταν στην αγκαλιά του αγαπημένου της, αποφάσισε να τραγουδήσει. Με την συνοδεία της ορχήστρας, σε αυτό το video των ολίγων δευτερολέπτων, την ακούμε να ερμηνεύει το κουπλέ από ένα πολύ γνωστό τραγούδι. Και φυσικά αυτό είναι το «Αυτή η νύχτα μένει». Αφιερωμένο στον Βασίλη της, ο οποίος άλλωστε είναι και ο πρωταγωνιστής της ομότιτλης σειράς, όπου θα ακουστεί ξανά το τραγούδι στον Alpha. Αυτό το video ωστόσο το τράβηξε ο γιος της Γιώργος γιατί σε αυτόν ανήκει το ιδιωτικό προφίλ στο Instagram «That fucking flamingo».

queen.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1473