Τούνη – Αλεξάνδρου: Το πιο τρυφερό video ever! Ο Δημήτρης χαϊδεύει την φουσκωμένη κοιλίτσα της

13.08.2022



Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Κρήτη μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της insfluencer και είδαμε το πιο τρυφερό βίντεο του ζευγαριού!

Η Ιωάννα φορά ένα υπέροχο μωβ outfit και κάθεται στον καθρέπτη και δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα της και ο ευτυχισμένος Δημήτρης της χαϊδεύει την κοιλιά και της δίνει ένα φιλί!

Να σας θυμίσουμε ότι ανήμερα των γενεθλίων της το ζευγάρι έμαθε ότι περιμένει αγόρι! Οι φίλοι της, είχαν ετοιμάσει για εκείνη και τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου ένα υπέροχο πάρτι μέσα από το οποίο έμαθαν ότι η μέλλουσα μανούλα περιμένει αγοράκι.

Η Ιωάννα ήθελε κορίτσι και ο Δημήτρης αγόρι… Μόλις λοιπόν ο Δημήτρης είδε το μπλε χρώμα και κατάλαβε ότι σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί που θα είναι αγόρι τρελάθηκε από χαρά, ενώ η Ιωάννα σοκαρίστηκε αφού ήταν σίγουρη ότι θα είναι κορίτσι...

Τα γενέθλια έγιναν, το πάρτι για την ανακοίνωση του φύλου έγινε και απολαμβάνουν τις διακοπές τους περιμένοντας τον γιο!

gossip-tv.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


612