Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Τα καυτά φιλιά και η ερωτική εξομολόγηση στον Σάκη Κατσούλη (φωτογραφίες)

11.08.2022Καλοκαίρι γεμάτο έρωτα για τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ένα χρόνο μετά την συμμετοχή τους στο Survivor. Το ζευγάρι, όχι μόνο κατάφερε να ξεπεράσει τα εμπόδια, αλλά και τον χωρισμό που βίωσε στο παρελθόν, αλλά μπόρεσε να… θερμάνει και πάλι τη σχέση του. Οι κοινές τους φωτογραφίες μάλιστα στα social media αποδεικνύουν τα όσα όμορφα βιώνουν στην προσωπική τους ζωή.

Δημοσιεύοντας μια σειρά από τα καυτά φιλιά στην παραλία με τον σύντροφό της, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έκανε ερωτική εξομολόγηση στον Σάκη Κατσούλη γράφοντας για την σχέση τους: «Και έτσι μαζί χτίζουμε μια ζωή με αγάπη».

tlife.gr

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΜενεγάκη: Αυτό είναι το κόλπο της για να μυρίζουν τα ρούχα στα συρτάρια της ντουλάπας της υπέροχα!

Ιωάννα Τούνη: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το πιο σέξι βραδινό σύνολο! Διάβασε περισσότερα

Δέσποινα Βανδή: Όλοι είδαν τα κοντά της μαλλιά και σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε την hot λεπτομέρεια στα νύχια της Διάβασε περισσότερα

Ελένη Μενεγάκη: Το παντελόνι της είναι #1 τάση σε Ελλάδα και εξωτερικό - Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ Διάβασε περισσότερα


691