Ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε μεταμόσχευση μαλλιών και μας δείχνει το εντυπωσιακό αποτέλεσμα! [εικόνες]

08.08.2022Σε μεταμόσχευση μαλλιών προχώρησε ο Σπύρος Μπιμπίλας πρόσφατα ενημερώνοντας μάλιστα τους διαδικτυακούς του φίλους για την απόφασή του αυτή.

Αναρτώντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, εικόνες κατά τη διάρκεια της διαδικασία, έγραψε: “E, είπα κι εγώ να εκμεταλλευτώ τις λίγες ελεύθερες μέρες να κάνω και κάτι για μένα που ήθελα από καιρό, αφού μου αραίωσαν αρκετά πια τα ωραία μου μαλλάκια κι αποφάσισα μια μεταμόσχευση που την εμπιστεύτηκα στην εμπειρία των ανθρώπων και ιατρών”, επισημαίνοντας πως η αλλαγή θα είναι πιο εμφανής τους προσεχείς μήνες.  

 

Κατόπιν, ο ηθοποιός και Πρόεδρος του ΣΕΗ μοιράστηκε εικόνες με φίλους του, όπου βλέπουμε την αλλαγή στην εμφάνισή του μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών.

Δείτε στην πιο κάτω gallery τις σχετικές εικόνες!
ilovestyle.com

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΜενεγάκη: Αυτό είναι το κόλπο της για να μυρίζουν τα ρούχα στα συρτάρια της ντουλάπας της υπέροχα!

Ιωάννα Τούνη: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το πιο σέξι βραδινό σύνολο! Διάβασε περισσότερα

Δέσποινα Βανδή: Όλοι είδαν τα κοντά της μαλλιά και σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε την hot λεπτομέρεια στα νύχια της Διάβασε περισσότερα

Ελένη Μενεγάκη: Το παντελόνι της είναι #1 τάση σε Ελλάδα και εξωτερικό - Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ Διάβασε περισσότερα


2758