Ιωάννα Τούνη: Είναι κλεισμένη στο σπίτι και κάνει συνέχεια εμετούς (video)

02.08.2022



Τα γενέθλιά της έχει σε λίγες ημέρες η Ιωάννα Τούνη, η οποία είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Η ίδια είναι κλεισμένη μέσα στο σπίτι και εύχεται να νιώσει λίγο καλύτερα τις επόμενες ημέρες προκειμένου να κάνει κάτι με τους φίλους της, με αφορμή την τιμητική της! Έστω να σβήσει μια τούρτα - υπερπαραγωγή, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

«Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ιδιαίτερα εύκολη εγκυμοσύνη. Αλλά έχω ακούσει από άλλες εγκυούλες ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Ζηλεύω», είχε πει πρόσφατα η ίδια αποκαλύπτοντας ότι δεν είναι όλα ρόδινα.

 

Το πρωί αυτής της Τρίτης (2/8), η Ιωάννα Τούνη με νέα της ανάρτηση, αποκάλυψε στους followers της ότι παρότι τρώει εδώ και μέρες μόνο φρυγανιές και λαπά, δεν έχει σταματήσει να κάνει εμετούς, ενώ το στομάχι της συνεχίζει να είναι χάλια.

 

«Καλημέρα, κάθομαι σπίτι και τρώω φρυγανιές και λαπά εδώ και κάποιες μέρες, γιατί το στομάχι μου είναι χάλια. Απλά καταλήγω στο ότι ποιο είναι το νόημα να τρώω φρυγανιές και λαπά και να κάνω πάλι εμετό; Και να έχω ένα τσουρέκι με σοκολάτα που με περιμένει εκεί πέρα και μπορώ να το ζεστάνω λίγο στον φούρνο μικροκυμάτων και να το φάω! Κι ας το κάνω ρε παιδί μου και αυτό εμετό. Αλλά τουλάχιστον θα το έχω φάει», είπε.

 

Δείτε το βίντεό της:

gossip-tv.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


733