Παντρεύονται το 2023 Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης: Η ημερομηνία που όρισαν και η λαμπερή δεξίωση

26.07.2022



Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης ζουν τον έρωτά τους και οι φήμες περί γάμου ολοένα και «φουντώνουν», με το ζευγάρι να ετοιμάζεται, έστω κι αν δεν έχει περάσει πολύς καιρός από το διαζύγιο της τραγουδίστριας με τον Ντέμη Νικολαΐδη, να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Οι δυο τους, όμως, σύμφωνα με το Ciao θα αργήσουν λίγο να φτάσουν σε αυτό το σημείο, καθώς αποφάσισαν πως μέσα στο 2022 δεν είναι η καλύτερη περίοδος, για να παντρευτούν. Όρισαν, μάλιστα, και ημερομηνία γάμου μέσα στο 2023 και αυτή θα είναι η 16η Ιουλίου.

Η ξεχωριστή τους επιθυμία για το γάμο

Ο γάμος, κατά πάσα πιθανότητα, θα γίνει στην Κρήτη, καθώς το ζευγάρι λατρεύει το νησί και είναι ο τόπος καταγωγής του πολύ καλού φίλου τους, Μανώλη Κονταρού. Η δεξίωση, μάλιστα, παρότι δε θα καλέσουν πολλά άτομα, θα είναι λαμπερή και αναμένεται να γίνει στο περίφημο Elounda.

Μπορεί να διατηρούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους, ωστόσο επιθυμούν μόνο τα καλύτερα για ένα γάμο, που δε θα ξεχάσουν ποτέ. Έχουν ήδη, άλλωστε, έρθει και σε επαφές με το ξενοδοχείο και κανονίζουν όλες τις λεπτομέρειες, ώστε να μπορέσουν να μεταβούν άπαντες στην Κρήτη και να είναι στο πλευρό τους στις ιδιαίτερες αυτές στιγμές, που θα ζήσουν.

athensmagazine.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1214