Επιτέλους: Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Αλεξάνδρου με την Τούνη μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

23.07.2022



Γονείς για πρώτη φορά θα γίνουν σε μερικούς μήνες η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ανυπομονούν να κρατήσουν τον καρπό του έρωτά τους αγκαλιά. Ωστόσο, φαίνεται πως οι πρώτοι μήνες είναι αρκετά δύσκολοι από πολλές πλευρές.

Πριν την είδηση της εγκυμοσύνης, το ζευγάρι πέρασε μια σοβαρή κρίση στη σχέση τους και δεν ήταν οι λίγες οι φήμες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει, μιας και είχαν πέσει και block μεταξύ τους.

Με την Ιωάννα να μην έχει αναφερθεί ούτε στιγμή στον αγαπημένο της, ξαφνικά αποκαλύπτει πως είναι ήδη 3 μηνών, με τον Δημήτρη να τηρεί σιγή ιχθύος, με πολλούς να αναρωτιούνται φυσικά τον λόγο για τον οποίο δεν έχει μοιραστεί την χαρά του.

Λίγο αργότερα και μετά από πολλές ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων, η Θεσσαλονικιά επιβεβαίωσε πως ο πατέρας είναι προφανώς ο Δημήτρης απλώς πρόκειται για ένα πολύ ευαίσθητο γεγονός και δεν νιώθουν ακόμα έτοιμοι να μιλήσουν εκτενώς για αυτό.

Ο παρουσιαστής και επιχειρηματίας είχε απλώς σχολιάσει μια ανάρτηση της Δημήτρης Αλεξανδράκη αναφορικά με την εγκυμοσύνη της Ιωάννας και από κει και πέρα απολύτως τίποτα!

Μέχρι το πρωί του Σαββάτου 23/7, που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια κοινή τους φωτογραφία, από το σπίτι της Ιωάννας στην Θεσσαλονίκη, επιβεβαιώνοντας πως όλα είναι μια χαρά μεταξύ τους.

youweekly.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1183