Χριστίνα Μπόμπα: Έτσι είναι το κορμί της μετά τη γέννα- Η απίθανη φωτό με μωβ μπικίνι στη Μύκονο!

22.07.2022



Η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκεται στη Μύκονο και περνά τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, με τις δίδυμες κόρες της και τον Σάκη Τανιμανίδη. Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια υπεροχη οικογένεια και η Αριάνα και η Φιλίππα από την πρώτη στιγμή της γέννησής τους, τους έχουν κλέψει την καρδιά.

Η Χριστίνα Μπόμπα μετά από την γέννηση των δίδυμων κοριτσιών της, έχει πάρει κάποια κιλά, τα οποία και δεν έχει καταφέρει να χάσει ακόμα ολοκληρωτικά, αλλά η αλήθεια είναι ότι της ταιριάζει πάρα πολύ. Η πανέμορφη μανούλα ποζάρει πολύ συχνά με μαγιο και με μια γρήγορη ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram παρατηρήσαμε ότι το σώμα της εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα καλλίγραμμο και υπέροχο!

Την Παρασκευή 22 Ιουλίου η ίδια ανέβασε μια υπέροχη φωτογραφία από παραλία της Μύκόνου, με την ίδια να ποζάρει με ένα υπέροχο μωβ μπικίνι, το οποίο και ταίριαζε πολύ στο κορμί της. Από την άλλη, το χαμόγελό της είναι πιο λαμπερό από ποτέ, μιας και οι κορούλες της, όσο μεγαλώνουν την ενθουσιάζουν όλο και περισσότερο και δεν μπορεί να τις αφήσει από την αγκαλιά της!

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε!
gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




4235