Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με νυφικό και «ρίχνει» το Instagram- Είναι μια κούκλα!

22.07.2022



Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε μια νέα δημοσίευση και "πάθαμε πλάκα" με το πόσο όμορφη νύφη είναι, αν και κάτι τέτοιο, μέχρι στιγμής, δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της. Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες του κοινού, το οποίο και την έχει αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από την τηλεοπτική της πορεία.

Πριν από λίγες ημέρες, η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου "Love It" έριξε αυλαία μετά από δυο συνεχόμενες σεζόν, με την παρουσιάστρια να αποχαιρετά το τηλεοπτικό κοινό του ΣΚΑΪ σε έντονο κλίμα συγκίνησης. Η παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και σχεδόν καθημερινά ανεβάζει διάφορα stories αλλά και δημοσιεύσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντάς μας όχι μόνο τα outfit της, αλλά και γενικότερα τις δραστηριότητές της.

Αυτήν την φορά, η Ιωάννα Μαλέσκου πόζαρε με διάφορα νυφικά, ενόψει μια συνεργασίας και πάθαμε πλάκα με το πόσο όμορφη νύφη είναι. Η ξανθιά καλλονή μπορεί να μην έχει στα άμεσα σχέδιά της τον γάμο και την δημιουργία οικογένειας, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως όταν το αποφασίσει θα είναι πραγματικά μια εντυπωσιακή νύφη!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε!
gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




2851