Δέσποινα Βανδή: Τα ξεχωριστά γενέθλια στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη! [εικόνα]

22.07.2022Τα γενέθλιά της έχει σήμερα, 22 Ιουλίου, η Δέσποινα Βανδή και πρόκειται για μία ιδιαίτερη χρονιά για εκείνη καθώς βρίσκεται σε μία ευτυχισμένη κατάσταση στην προσωπική της ζωή, διατηρώντας δεσμό με τον Βασίλη Μπισμπίκη. 

Η τραγουδίστρια αυτές τις ημέρες βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τις ανάγκες των εμφανίσεών της και φυσικά από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο σύντροφό της, ειδικά μία τέτοια ημέρα που γιορτάζει τα γενέθλιά της. 

Σύμφωνα με τα ελλαδικά μέσα η εορτάζουσα έσβησε την πρώτη τούρτα για τα γενέθλιά της σε βραδινή έξοδο με λίγους φίλους και τον αγαπημένο της, ενώ σήμερα αναμένεται να περάσουν την ημέρα με τα παιδιά της, Μελίνα και Γιώργο και τον Βασίλη Μπισμπίκη. Δείτε πιο κάτω τη σχετική εικόνα: 

ilovestyle.comΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΜενεγάκη: Αυτό είναι το κόλπο της για να μυρίζουν τα ρούχα στα συρτάρια της ντουλάπας της υπέροχα!

Ιωάννα Τούνη: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το πιο σέξι βραδινό σύνολο! Διάβασε περισσότερα

Δέσποινα Βανδή: Όλοι είδαν τα κοντά της μαλλιά και σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε την hot λεπτομέρεια στα νύχια της Διάβασε περισσότερα

Ελένη Μενεγάκη: Το παντελόνι της είναι #1 τάση σε Ελλάδα και εξωτερικό - Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ Διάβασε περισσότερα
410