Άγγελος Λάτσιος - Γαία Μερκούρη: Χώρισαν γιατί εκείνη εντυπωσιαστήκε από 20χρονο Ιταλό

21.07.2022



Χωριστούς δρόμους τράβηξαν ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Yes Magazine! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Άγγελος Λάτσιος έγινε έξω φρενών όταν η σύντροφος του εντυπωσιάστηκε με έναν 20χρονο καλογυμνασμένο Ιταλό στα Άχλα της Άνδρου, προκαλώντας τα νεύρα του γιου της Ελένης Μενεγάκη.

Συγκεκριμένα, η 19χρονη Γαία είχε αφεθεί στα χάδια του ήλιου, όταν ένας άκρως γοητευτικός Ιταλός που μέσα από το μικροσκοπικό του μαγιό, διαγράφονταν τα πλούσια προσόντα του, προσέγγισε την Γαία, ζητώντας της μια selfie. «Είσαι πολύ όμορφη», ήταν τα λόγια που είπε ο Ιταλός στην νεαρή καλλονή, τα οποία άκουσε ο Άγγελος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το περιοδικό Yes Magazine!

«Μακριά από την κοπέλα μου», άρχισε να φωνάζει ο Άγγελος, ο οποίος μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου μετατράπηκε σε ταύρος εν υαλοπωλείο. Βλέποντας τον Άγγελο φανερά εκνευρισμένο, προσπάθησε να τον ηρεμήσει και εκείνος δεν άκουγε κουβέντα. Τα όσα διαδραματίστηκαν στην παραλία έμοιαζαν βγαλμένα από κινηματογραφική ταινία, με τον Ιταλία να φεύγει κακής κακώς.

Η στάση του Άγγελου όμως προκάλεσε τριγμούς και ο τσακωμός που ακολούθησε με την Γαία έφερε και τον χωρισμό. Εν ολίγης, σύμφωνα με το περιοδικό Yes Magazine η Γαία μάζεψε τα πράγματά της και αποχώρησε από τον Άνδρο! Σε σοκ και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία είχε δεχτεί το κορίτσι στο πλευρό του γιού της, ενώ δεν μπορούσε να δεχτεί και την συμπεριφορά του Άγγελου προς μια γυναίκα. Πηγή: lifenewscy.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1893