Σπυροπούλου - Σταθοκωστόπουλος: Έκαναν το επόμενο βήμα! Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας στο Instagram

19.07.2022



Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, τόσο στα προσωπικά της, όσο και στα επαγγελματικά της. Την ώρα που οι φήμες περί εγκυμοσύνης της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου φουντώνουν, η ίδια προχωρά σε μεγάλες αλλαγές στη ζωή της.

Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια μετακομίζει σε νέο σπίτι, μαζί με τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, το οποίο βρίσκεται στη Βούλα, σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ. Μάλιστα η Κωνσταντίνα την είδηση αυτή, την επιβεβαίωσε και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα QnA και κάποιος από τους διαδικτυακούς της φίλους, τη ρώτησε για τον λόγο που έχει αποτραβηχτεί από τα social media.

«Δεν σας έχω ξεχάσει καθόλου, συνεχίζω να σας σκέφτομαι και να σας αγαπώ. Το τελευταίο διάστημα όμως είχα μια μετακόμιση (φαντάζομαι ξέρετε τι σημαίνει αυτό). Ακόμα δεν έχουμε τελειώσει αλλά είμαστε σε καλό δρόμο», έγραψε η ίδια, δημοσιεύοντας παράλληλα μια φωτογραφία με τις κούτες της μετακόμισης.

gossip-tv.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1395