Ελεονώρα Ζουγανέλη: Είναι μείον 50 κιλά και αυτοί είναι οι τρεις κανόνες που ακολούθησε

17.07.2022



Στα καλύτερά της η Ελεονώρα Ζουγανέλη! Ένα κορίτσι ταλαντούχο με εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ, υπέροχο λόγο, φωνή αξεπέραστη και μια προσωπική ζωή που πολλές από εμάς θα θέλαμε.

Σαν γυναίκα είναι πάντα εντυπωσιακή και δεν έχει υπάρξει ούτε μια δημόσια εμφάνισή της που να μην έχει αποθεωθεί αφού το στιλ της είναι πάντα κομψό. Η Ελεονώρα Ζουγανέλη έχει αλλάξει πολύ εμφανισιακά αφού χάνοντας 50 κιλά είδαμε την μεγάλη αλλαγή στο σώμα της.

Η ίδια δεν έχει διστάσει να μιλήσει για την ταλαιπωρία που έχει βιώσει έχοντας περιττά κιλά.

«Έχω ταλαιπωρήσει το σώμα μου. Η παχυσαρκία μπορεί να σου αφήσει μια μη υγιή σχέση με τον εαυτό σου, ακόμη και αν αδυνατίσεις. Υπάρχουν παχύσαρκοι που νιώθουν πολύ άνετα, εγώ δεν ήμουν από αυτούς. Ήθελα να αλλάξω. Άργησα να αγαπήσω το σώμα μου και πάντα έχω αγωνία γι’ αυτό. Είναι τραγικό και αδιανόητο να κοροϊδεύεις το σώμα του άλλο. Κι όμως γίνεται. Όταν έχασα τα κιλά ένιωσα επί χρόνια υπέρβαρη. Αφού καμιά φορά με κοίταζαν στο δρόμο και νόμιζα ότι το έκαναν επειδή με έβλεπαν ως χοντρή, ενώ δεν ήμουν. Από συνήθεια. Γι’ αυτό λέω ότι οι άνθρωποι δεν το κάνουν συνειδητά. Μπορεί να κοροϊδεύουν για πλάκα, χωρίς κακία. Δεν σκέφτονται όμως τις αποτύπωμα μπορεί να αφήσει αυτό στον άλλον.

Μικρή δεν κορόιδευα κανέναν στο σχολείο, πάντα το έκανα οι άλλοι. Σήμερα λέω ότι είμαι χοντρούλα – και μ ‘αρέσει-, ενώ στο σχολείο είχα υποστεί bullying ότι ήμουν γίγαντας επειδή αναπτύχθηκε πιο γρήγορα από τα άλλα παιδιά της ηλικίας μου. Ήμουν πάρα πολύ ψηλή και μετά έγινα κοντή», έχει πει.

Αναφορικά με τους κανόνες που έχει ακολουθήσει για την σιλουέτα της;

«Έχω αρχίσει να είμαι καλή μαζί μου. Σίγουρα το αγαπώ, σέβομαι και το εκτιμώ ότι είναι απίκο στις ορέξεις μου. Προσπαθώ να είμαι δοτική σε αυτό, από να φροντίζω την διατροφή μου και να μην πίνω, μέχρι να γυμνάζομαι. Προσπαθώ, το ξαναλέω, δεν τα καταφέρνω πάντα», έχει αποκαλύψει. «Με αυτό παλεύω, αλλά τουλάχιστον έχω αρχίσει να βλέπω το σώμα μου και να το συμπαθώ. Να θέλω να το φροντίζω και να του δίνω εκεί που αξίζει κόπο σε όλα τα επίπεδα.»

gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


7640