Ιωάννα Τούνη: Δημοσίευσε το τρυφερό μήνυμα που της έστειλε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

11.07.2022Μπορεί ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη να περνούν χωριστά το Σαββατοκύριακό τους ωστόσο η επικοινωνία τους είναι συνεχής.

Οι δυο τους άλλωστε είναι πολύ ερωτευμένοι και παρότι απολαμβάνουν τον χρόνο που περνούν μαζί φροντίζουν να παίρνει ο καθένας τον χώρο του κάνοντας πράγματα που τους ευχαριστούν με τους φίλους τους. Έτσι, αυτό το Σαββατοκύριακο η Ιωάννα Τούνη προτίμησε να το περάσει με τους φίλους της στη Χαλκιδική ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πήγε μέχρι το Λουτράκι.

Σήμερα, η Ιωάννα Τούνη που μοιράζεται αρκετές στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα μήνυμα που έλαβε από τον αγαπημένο της προκειμένου στο μέλλον να το χρησιμοποιήσει ως … απόδειξη.

«Μου λείπεις τόσο που θα σε έβγαζα 5 σερί φωτογραφίες» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην Ιωάννα Τούνη με εκείνη να σχολιάζει, «Αν γκρινιάξει ξανά για φωτογραφίες, σας έχω μάρτυρες ότι ήταν δική του προτροπή».

tlife.grΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΜενεγάκη: Αυτό είναι το κόλπο της για να μυρίζουν τα ρούχα στα συρτάρια της ντουλάπας της υπέροχα!

Ιωάννα Τούνη: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το πιο σέξι βραδινό σύνολο! Διάβασε περισσότερα

Δέσποινα Βανδή: Όλοι είδαν τα κοντά της μαλλιά και σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε την hot λεπτομέρεια στα νύχια της Διάβασε περισσότερα

Ελένη Μενεγάκη: Το παντελόνι της είναι #1 τάση σε Ελλάδα και εξωτερικό - Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ Διάβασε περισσότερα
1479