Επίσημο: Το πανέμορφο ζευγάρι της κυπριακής showbiz έβαλε τέλος στη σχέση του

10.07.2022



Μετά από περίπου έναν χρόνο σχέσης, ο Γιώργος Αμούτζας και η Έλενα Πιερίδου τραβούν ξανά χωριστούς δρόμους.  Σύμφωνα με τη Real, ο τηλεοπτικός Νικηφόρος και η άλλοτε πρωταγωνίστρια της σειράς Τατουάζ έδωσαν τέλος στη σχέση τους, χωρίς κανείς να γνωρίζει τι ήταν αυτό που έδωσε τη χαριστική βολή σε αυτόν τον έρωτα.

«Αν δεν ήταν ο Γιώργος νομίζω πως δε θα έπαιρνα την απόφαση να μετακομίσω και μάλιστα εν μέσω πανδημίας στην Αθήνα» δήλωνε τον περασμένο Μάιο εκείνη, όταν άρχισαν να κυκλοφορούν και οι πρώτες φήμες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει.

Τότε η Έλενα Πιερίδου μιλούσε με πολλές λεπτομέρειες για τη σχέση τους: «Εξελίχθηκε με ταχείς ρυθμούς, γιατί με το που γνωριστήκαμε μείναμε κατευθείαν μαζί. Στη συγκατοίκηση γνωρίζεις τον άλλο όπως πραγματικά είναι, αλλά χάνεις το πρώτο κομμάτι της σχέσης, το οποίο θεωρώ εξίσου σημαντικό».

Την ίδια περίοδο, ο Γιώργος Αμούτζας έλεγε για αυτή τη σχέση: «Είμαστε δυο αγαπημένοι άνθρωποι που σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλο και οι σχέσεις μας είναι πάντα σχέσεις αγάπης, αλληλεγγύης και σεβασμού».

Η τελευταία φορά που είχαμε δει το ζευγάρι ευτυχισμένο σε έξοδό του ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο όπου έδειχναν πολύ ερωτευμένοι. Πηγή: www.gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




3719