Δύσκολες ώρες για Έλληνα τραγουδιστή: Μόλις ακυρώθηκε ο γάμος του λόγω πένθους (φωτο)

09.07.2022



Πώς και πώς περίμεναν το διπλό μυστήριο του γάμου και της βάφτισης του γιου τους ο Κωνσταντίνος Κουφός και η σύντροφός του Μαργαρίτα Παπαϊωάννου την ερχόμενη Δευτέρα όμως θα γίνει μόνο το ένα μυστήριο λόγω πένθους!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv, ξαφνικά έφυγε από τη ζωή η γιαγιά της νύφης, γεγονός που βύθισε την ίδια αλλά και τον σύντροφό της σε βαρύ πένθος.

Έτσι, το ζευγάρι, που πορεύεται μαζί από το 2015, αποφάσισε να αναβάλλει τον γάμο του και να κάνει μόνο τη βάφτιση του μικρού, του οποίου το όνομα δεν είχε αποκαλύψει αλλά όπως μάθαμε θα ονομαστεί Μιχαήλ Άγγελος. Όπως έχει δηλώσει ο τραγουδιστής στο παρελθόν έχει συμφωνήσει με τη σύντροφό του πως θέλουν να αποφασίσει μόνος του αν θέλει να εκτίθεται στα φώτα της δημοσιότητας ή όχι.

Ο γάμος και η βάφτιση επρόκειτο να γίνουν την ερχόμενη Δευτέρα 11 Ιουλίου στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής στην περιοχή Κομμένο στην Κέρκυρα, απ' όπου κατάγονται και οι δύο. Όμως, τελικά, θα γίνει μόνο η βάφτιση αύριο, Κυριακή.

«Παντρευόμαστε και θα κάνουμε και τη βάφτιση του γιου μας, ανήμερα των γενεθλίων του. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό το γεγονός…

Είμαστε μαζί από το 2015, γνωριστήκαμε στα γυρίσματα του video clip “Η πιο ωραία της Ελλάδας”. Μετά τον κορονοϊό, η πορεία μου πήγε από μέτρια ως πτωτικά. Αυτό είχε και τεράστια επιβάρυνση και στην τσέπη μου, γιατί πια έχω οικογένεια, έχω το παιδί και τη γυναίκα μου. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην ανάκαμψή μου. Και είμαι πολύ χαρούμενος που ο γάμος μου δίνει αυτή την αφορμή να ξαναχαρώ και να ξαναεμπνευστώ» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του ο Κωνσταντίνος Κουφός, χωρίς βέβαια να γνωρίζει το άσχημο παιχνίδι που του επιφύλασσε η μοίρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ημερομηνία που είχαν επιλέξει οι δύο ερωτευμένοι για να ζήσουν την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους, η 11η Ιουλίου μόνο τυχαία δεν ήταν αφού επρόκειτο για την ημέρα που ήρθε στον κόσμο ο μικρούλης. Λόγω της απώλειας της γιαγιάς όμως το ζευγάρι αποφάσισε να γίνει η βάφτιση μία μέρα πριν την προκαθορισμένη. Και ήταν τόσο χαρούμενοι και οι δύο όταν πριν από λίγες μέρες επέλεγαν τα βαφτιστικά από το ατελιέ Fedra Collection της καλής τους φίλης Φαίδρας Θεοδωρίδου, χωρίς βέβαια να γνωρίζουν τι θα επακολουθούσε...





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2008