Ρούλα Πισπιρίγκου: Μαλένα και Ίριδα πέθαναν από βίαιο πνιγμό – Τα έγγραφα – «φωτιά»

01.07.2022



Τα αποσπάσματα του πορίσματος των δύο ιατροδικαστών που αναφέρουν τα αίτια θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας αποκαλύπτει το newsit.gr στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας με πρωταγωνίστρια την μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με τους κύριους Νίκο Καρακούκη και Νίκο Καλόγρηα και τα δύο παιδιά έφυγαν από την ζωή από ασφυκτικό θάνατο, ο οποίος προήλθε από απόφραξη του στόματος τους. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτουν οι ιατροδικαστές η απόφραξη έχει όλα τα στοιχεία εκείνα που αποκλείουν το ατύχημα και επιβεβαιώνουν την εγκληματική ενέργεια ως μηχανισμό θανάτου της Ίριδας και της Μαλένας.

«Ως εκ τούτου, ακολουθώντας την τυπική ιατροδικαστική μεθοδολογική προσέγγιση για τους αιφνίδιους μην αναμενόμενους θανάτους βρέφους/νηπίου/παιδιού, και αφού ολοκληρώσαμε το σύνολο των ενεργειών που αναλυτικά περιγράφονται ανωτέρω, καταλήγουμε με επιστημονική ασφάλεια και για τις δύο περιπτώσεις των Μαρίας Ελένης Δασκαλάκη και του αβάπτιστου θήλεος Δασκαλάκη, στην κατάδειξη του ασφυκτικού μηχανισμού δι’ αποφράξεων των έξω στομίων των αεροφόρων οδών ως αιτίας θανάτου αυτών.

Η ως άνω απόφραξη έχει όλα τα στοιχεία της ισχυράς πιέσεως των έξω στομίων των αεροφόρων οδών και, ως εκ τούτου, αποκλείει τον ατυχηματικό χαρακτήρα, αντιθέτως επιβεβαιώνει τον δια της εγκληματικής ενέργειας μηχανισμό θανάτου/ανθρωποκτονία».

newsit.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


727