Φιλιππίδης: Κρίσιμες ώρες για τον ηθοποιό - Μεταφέρθηκε στον ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο νοσηλείας

01.07.2022



Ο Πέτρος Φιλιππίδης, χθες (30/6) το πρωί αισθάνθηκε ένα μούδιασμα στη δεξιά πλευρά του σώματός του. Αμέσως μεταφέρθηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου και κρατήθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, όπου οι γιατροί διέγνωσαν πως έχει υποστεί ισχαιμικό έμφρακτο εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης φέρεται να δήλωσε πως έχει πόνους. Αφού έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις ζήτησε να πάρει εξιτήριο, το οποίο και υπέγραψε ο ίδιος καθώς δεν ήθελε να θεωρηθεί η νοσηλεία του, πρόφαση αποφυγής της σημερινής δίκης.

Ύστερα από την επιστροφή του στις φυλακές του Κορυδαλλού, ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να διακομιστεί ξανά στο νοσοκομείο. Οι γιατροί τόνισαν πως πρόκειται για ένα σοβαρό πρόβλημα και η παραμικρή συναισθηματική φόρτιση μπορεί να αποβεί μοιραία για την υγεία του.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής, Super Κατερίνα αποκάλυψε πως ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στον ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο νοσηλείας και εκεί οι γιατροί θα του κάνουν όλες τις εξετάσεις. Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν είναι σε πολύ κατάσταση, τόσο ψυχολογική, όσο και σωματική.

gossip-tv.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1133