Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης ξανά μαζί

30.06.2022



Όπως όλα δείχνουν, η Κατερίνα Καινούργιου όχι μόνο δεν έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή, αλλά έκανε κι ένα πισωγύρισμα. Η παρουσιάστρια επέστρεψε στην αγκαλιά του πρώην συντρόφου της και γνωστού επιχειρηματία, Φίλιππου Τσαγκρίδη.

Παρά τον χωρισμό τους, οι δυο τους κρατούσαν μια τυπική σχέση όλο αυτό το διάστημα. Η μετακόμιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι φαίνεται πως έπαιξε τον ρόλο της, με τους κοινούς τους γνωστούς να προσπαθούν να φέρουν και πάλι κοντά το ζευγάρι.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, οι δυο τους ταξίδεψαν μαζί στη Ρώμη για ένα τριήμερο και μάλιστα, το ταξίδι αυτό το πρότεινε ο Φίλιππος Τσαγκρίδης.

Ούτε οι καλοί φίλοι της παρουσιάστριας δεν γνώριζαν ότι συνοδευόταν στη Ρώμη, καθώς η ίδια φρόντισε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ακόμα και στα social media, τήρησε μια διακριτική στάση και σε όσα στιγμιότυπα ανάρτησε, φαινόταν μόνη της.

Ωστόσο, ένα απρόοπτο τους έτυχε, λίγο πριν βγουν στην έξοδο του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος». Συνάντησαν τις κάμερες που περίμεναν την άφιξη του Σπύρου Μαρτίκα από το Survivor.  Το ζευγάρι βέβαια, τα κατάφερε και απέφυγε την... «αποκάλυψη» την τελευταία στιγμή!

protothema.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1178