Ρούλα Πισπιρίγκου: Το άγριο επεισόδιο με πρώην σύντροφο του Μάνου Δασκαλάκη

28.06.2022



Ένα βήμα πριν από το τέλος βρίσκεται το θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών από την Πάτρα. Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται τα κομμάτια του παζλ που συνθέτουν τη μεγάλη εικόνα για το ποιος κρύβεται πίσω από τις δολοφονίες και ποιο ήταν το κίνητρο. Την ίδια ώρα, η σχέση του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου και κυρίως οι αναταράξεις μεταξύ τους εξετάζονται με λεπτομέρεια μέσα από τις καταθέσεις των συγγενών τους.

Στο T-live και τον δημοσιογράφο Ιάσονα Τσόλη, μίλησε μία γυναίκα από το περιβάλλον του ζευγαριού που τους συναντούσε συχνά στους αγώνες ποδοσφαίρου που έπαιρνε μέρος ο 30χρονος. Σε ερώτηση για το αν ο Μάνος Δασκαλάκης είχε κατακτήσεις, η γυναίκα μιλώντας στην εκπομπή του Alpha σημείωσε πως «από ό,τι ακούω ναι γιατί ο Μάνος πέρα από την πλάκα, είναι ωραίο παιδί. Η Ρούλα έδειχνε να ζηλεύει πολύ αρρωστημένα. Έλεγε «είναι δικός μου και τελείωσε», ήταν άγρια, αντιδρούσε».

«Είχε τσακωθεί με μία κοπέλα, ήταν πρώην του Μάνου αυτή. Είχε μείνει έγκυος η κοπέλα και το έριξε το παιδί γιατί χώρισαν λόγω Ρούλας. Και η Ρούλα έκανε αυτό το σκηνικό και πιάστηκαν στα χέρια. Πήγε με το καρότσι και της είπε «το δικό σου πέθανε μωρή, το δικό μου ζει». Πιαστήκανε στο γήπεδο, αφού είχε έρθει και η αστυνομία για να τις χωρίσει» αποκάλυψε η γυναίκα από το περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου.

zappit.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


867