Η Δέσποινα Βανδή αποκάλεσε τον Γιάννη Πλούταρχο «συμπέθερο» μετά τη γνωριμία των παιδιών τους

26.06.2022



Ο Γιάννης Πλούταρχος είχε την τιμητική του στο χθεσινό επεισόδιο του Chart Show, μιας και βρέθηκε στην κορυφή της λίστας για τους πιο ερωτικούς τραγουδιστές της τελευταίας εικοσαετίας.

Το «καλύτερο παιδί» της ελληνικής μουσικής σκηνής ανέβηκε στη σκηνή του μουσικού σόου και τραγούδησε μερικές από τις πιο γνωστές επιτυχίες του. Αργότερα, κάθισε και στον καναπέ της Δέσποινας Βανδή για να μοιραστεί κάποιες από τις ιστορίες των τραγουδιών του.

Πριν αρχίσουν τη συζήτηση ωστόσο, η παρουσιάστρια φαίνεται πως είχε όρεξη για λίγη πλάκα με τον... «συμπέθερό» της. Σε μία από τις προηγούμενες εκπομπές της, είχε καλεσμένο τον γιο του Γιάννη Πλούταρχου, Γιώργο Κακοσαίο, ενώ στα παρασκήνια ήταν και η κόρη της Μελίνα. Η Δέσποινα σύστησε τα δύο παιδιά και αμέσως οι φήμες περί φλερτ είδαν το φως της δημοσιότητας, χωρίς ωστόσο να ισχύει τίποτα.

«Έκανες και παιδιά και επιτυχίες. Και όχι απλά παιδιά, καλλίφωνα παιδιά, τέλος πάντων μετά θα πάμε εκεί συμπέθερε. Αυτό που ήρθε το παιδί σου εδώ και ήρθε και το δικό μου εντελώς τυχαία εκείνη την ημέρα… Λέω ελάτε να σας γνωρίσω, γιατί αισθάνθηκα ότι έχουμε μεγαλώσει και μεγάλωσαν και τα παιδιά μας και είπα “έλα να σου γνωρίσω το παιδί ενός συνάδελφου”. Και βγήκαμε συμπέθεροι», είπε η Δέσποινα Βανδή με τον Γιάννη Πλούταρχο να απαντά: «Βέβαια η κόρη σου είναι μια κούκλα, οφείλω να το πώ από όπου να πάρει…».

protothema.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




782