Συγκλονιστικές δηλώσεις: «Είδα την Παπαρίζου σχεδόν να γρονθοκοπείται. Κατέβασα κάτω την Τάμτα γιατί είδα όπλο» (βίντεο)

23.06.2022



Απίστευτο επεισόδιο ανάμεσα στους τράπερς Light και Snik, που έχουν γνωστή κόντρα, αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και δεν δίστασαν να παίξουν και ξύλο κατά τη διάρκεια του μουσικού event!

Ο άγριος καυγάς σημειώθηκε την ώρα που η Έλενα Παπαρίζου ετοιμαζόταν να παραλάβει βραβείο από την Ιωάννα Παλιοσπύρου, με την απονομή να μη γίνεται. Πολλοί καλλιτέχνες αποχώρησαν από τον χώρο εκνευρισμένοι, ενώ άλλοι για να προστατευτούν από τα γρονθοκοπήματα.Η κάμερα του Happy ήταν εκεί και εξασφάλισε δηλώσεις από τους παρευρισκόμενους που έγιναν μάρτυρες στα έκτροπα.

Μεταξύ των celebrities που έκαναν δηλώσεις ήταν και ο Τάσος Ξιαρχό έκανε λόγο πως είδε μέχρι και όπλο να βγαίνει στον συναυλιακό χώρο. «Είδα την Έλενα Παπαρίζου σχεδόν να γρονθοκοπείται και να φεύγει από τις καρέκλες και είδα και κάτι πολύ σημαντικό για αυτό ανέβηκα να πάρω την Τάμτα. Είδα κάποιον να πάει να βγάλει όπλο κάτω από την Τάμτα… Αυτά είναι τα views και τα αποτελέσματα των μικρών φίλων μας, που αγαπάνε αυτούς τους καλλιτέχνες»!

 



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1498