«Χαμός» στο «Πρωινό» - Λιάγκας: «Να δείχνουμε προς όλους την ευαισθησία αυτή, όχι επιλεκτικά» (Βίντεο)

17.06.2022Θύελλα αντιδράσεων και εξελίξεις πυροδότησε η ανάρτηση που έκανε η Αφροδίτη Λατινοπούλου για την Δανάη Μπάρκα. Το θέμα έφτασε προς συζήτηση και στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1 όπου τόσο η Φαίη Σκορδά όσο και ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκαν σχετικά με τους τόνους να ανεβαίνουν.

«Η Δανάη Μπάρκα απάντησε εξαιρετικά. Την βλέπεις σε μια φωτογραφία που κάνει τις διακοπές της στην θάλασσα. Δε θέλω να αναφερθώ καθόλου στην κ. Λατινοπουύλου, το έχω κάνει στο παρελθόν και μάλλον δεν είχε και νόημα, δεν κατάλαβε τίποτα. Έτυχε να δει μια φωτογραφία της Δανάης Μπάρκα και την ενοχλεί και χρειάζεται να κάνει ανάλυση. Ποιος ορίζει το τέλειο; Ποιος ορίζει τι είναι όμορφο;», αναρωτήθηκε η Φαίη Σκορδά.

Ο Γιώργος Λιάγκας με τη σειρά του είπε: «Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ για όλο αυτό το κύμα στήριξης στη Δανάη Μπάρκα και προφανώς είμαστε όλοι οι λογικοί άνθρωποι μαζί της. Αυτό όμως να γίνεται προς όλους, να μη γίνεται μόνο -ορθώς- για τη Δανάη Μπάρκα».

Η Φαίη Σκορδά πήρε το λόγο για να επισημάνει: «Δεν είμαστε υπέρ κανενός. Είμαστε κατά αυτών που παίρνουν μια φωτογραφία ενός ανθρώπου από την παραλία και έχουν να πουν κάτι και να σχολιάσουν. Άμα είναι να το πάμε έτσι -δε θέλω να γίνω κακιά- να σχολιάσουμε και τον κ. Μπογδάνο και την κ. Λατινοπούλου για αυτό που βλέπουμε».

«Όταν υπήρχε εφημερίδα που βγήκε με εξώφυλλο ‘Ο Λιάγκας είναι χοντρός’, δε βγήκε κανείς να πει ότι είναι λάθος. Κανένας. Τώρα μπράβο για την ευαισθησία που δείχνουμε όλοι μας για την κ. Μπάρκα. Και συμφωνώ και προσυπογράφω. Αλλά να δείχνουμε προς όλους την ευαισθησία αυτή, όχι επιλεκτικά», δήλωσε ο παρουσιαστής.

Το σχετικό απόσπασμα:

mylife.com.cyΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςMAD VMA 2022: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και το περιστατικό που αμαύρωσε τη βραδιά

Fashion-εμμονή: Βρήκαμε το crop top που φοράνε όλα τα fashion girls και έγινε ανάρπαστο Διάβασε περισσότερα

Μαντήλι στα μαλλιά: Δες πώς θα φορέσεις το ωραιότερο αξεσουάρ του Καλοκαιριού Διάβασε περισσότερα

Τα fashionable looks της Νόνης Κυπριανού στη Μύκονο Διάβασε περισσότερα


78