Μπέττυ Μαγγρίρα: Κατέρρευσε on air η παρουσιάστρια – Τι συνέβη;

19.05.2022



Η Μπέττυ Μαγγίρα λύγισε στον αέρα της εκπομπής, Ποιος είναι πρωινιάτικα και αφορμή στάθηκε ένα βίντεο σχετικά με τη σημερινή (19 Μάη) μέρα που είναι μέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων. Μια μέρα σαν σήμερα, 19 Μαΐου 1919, ο Μουσταφά Κεμάλ αποβιβάζεται στη Σαμψούντα για να ξεκινήσει τη δεύτερη και πιο άγρια φάση της Ποντιακής Γενοκτονίας.

H 19η Μαΐου αποτελεί μια σημαντική επέτειο για τον ελληνισμό: Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, όπως αυτή καθιερώθηκε το 1994 με ομόφωνη απόφαση της Βουλής των Ελλήνων. Μέχρι τη Μικρασιατική Καταστροφή του 1922 οι Ελληνοπόντιοι, που έχασαν τη ζωή τους ξεπέρασαν τους 200.000, ενώ κάποιοι ιστορικοί ανεβάζουν τον αριθμό τους στις 350.000!

Η δημοσιογράφος της εκπομπής βρέθηκε στο σύλλογο Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας και ο πρόεδρος του συλλόγου συγκινημένος τόνισε: «Σήμερα είναι μία ιδιαίτερη μέρα! Tιμούμε τους προγόνους μας…» και οι άνθρωποι που είναι γραμμένοι στο σύλλογο ανέφεραν συγκινητικές ιστορίες των συγγενών τους που έχουν ακούσει.

Μετά το βίντεο η Μπέττυ Μαγγίρα λύγισε και αγκάλιασε τη δημοσιογράφο. Δείτε τη στιγμή που συγκινείται στο 2ο βίντεο στο 1:20

gossip-tv.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


933