Πάτρα: Μηνύματα "φωτιά" ανάμεσα σε Πισπιρίγκου και Δασκαλάκη - "Δεν θέλω να λένε ότι..." (video)

16.05.2022Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για τις σχέσεις του πρώην ζεύγους Δασκαλάκη έρχονται στο φως καταρρίπτοντας την εικόνα του ευτυχισμένου ζευγαριού και δίνοντας άλλη τροπή στην εξέλιξη της υπόθεσης. Συγκεκριμένα, στην εκπομπή T-live ήρθαν στο φως συνομιλίες "φωτιά" ανάμεσα στη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη τρεις μέρες πριν από το πρωινό της Πέμπτης 8 Απριλίου, της ημέρας που η Τζωρτζίνα εισήχθη στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο.

Η Τζωρτζίνα δείχνει να μη θέλει να επικοινωνήσει με τον πατέρα της και αυτός μαλώνει με τη σύζυγό του, θεωρώντας την υπεύθυνη για τη συμπεριφορά της εννιάχρονης.

Ρούλα: Λοιπόν Μάνο, εσύ έχεις όρεξη για κουβέντα και παιχνίδια, εγώ όμως δεν μπορώ άλλο. Όσο έπαιξες, έπαιξες. Άντε βρες νέο παιχνιδάκι τώρα. Όταν θέλει η Τζωρτζίνα θα σε πάρει, θα της πω και εγώ. Όμως, δεν μπορώ να την πιέζω. Πρέπει να καταλάβεις ότι γι’ αυτήν είσαι απώλεια και μάλιστα τρίτη. Εμείς δεν ήμασταν μαζί όταν έγινε ό,τι έγινε.

Μάνος: Μη συνεχίζεις. Θα σε ξεφτιλίσω κι άλλο, όσο το λες.

Οι σχέσεις του ζευγαριού είναι τεταμένες. Η μόλις επτά μηνών Ίριδα είχε φύγει από τη ζωή στις 21 Μαρτίου 2021. Η διαδικασία του διαζυγίου έχει ξεκινήσει. Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει φύγει από το σπίτι. Σκοπεύει να πάει για να πάρει τα πράγματά του από αυτό και κατηγορεί την εν διαστάσει σύζυγό του για απειλές κατά της σωματικής του ακεραιότητας.

Ρούλα: Ασφαλιστικά να μου κάνεις γιατί;

Μάνος: Γιατί με απειλείς και έχω και μήνυμα. Τώρα να δεις. Το κάνεις πιο διασκεδαστικό. Τρίχα να μου ακουμπήσουν μόνο…

Ρούλα: Εγώ δεν απειλώ κανέναν, ούτε είπα ποτέ ότι θα σε βαρέσει κανένας. Εγώ θα έρθω γιατί είπες ότι θα πάρεις όλα μου τα πράγματα.

Μάνος: Τα ρούχα μου και τα οχήματα θα πάρω.

Ρούλα: OK! Πάρε τα πράγματά σου σε παρακαλώ και τα οχήματα. Αυτή είναι η αξία σου. Να φτάσουμε στα δικαστήρια για να μοιράσουμε ρόδες με δύο παιδιά πεθαμένα. Σε παρακαλώ μη με ξαναενοχλήσεις. Όταν σε ζητήσει η Τζωρτζίνα θα σε πάρει. Καλό βράδυ.

Μια μέρα μετά η Ρούλα γράφει στον Μάνο Δασκαλάκη:

«Ούτε θάνατος παιδιού σε κρατάει, ούτε τίποτα. Δεν έχω σκοπό να σου πάω κόντρα σε τίποτα. Θες να δώσεις, δώσε. Δεν θέλεις; Δεν πειράζει, μαγκιά σου! Ίσως κάποια στιγμή καταλάβεις… Να έχεις μια ωραία ζωή. Η μπέμπα σου έκανε μεγάλο καλό. Να το θυμάσαι και να μην την ξεχνάς!»

Η 33χρονη έχει φύγει από το σπίτι. Κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται. Και στέλνει μηνύματα στον εν διαστάσει σύζυγό της στα οποία αφήνει να εννοηθεί ότι θα δώσει τέλος στη ζωή της. Ο Μάνος Δασκαλάκης προσπαθεί να την πείσει να γυρίσει στο σπίτι.

Μάνος: Γύρνα στο παιδί, γιατί χρειάζεται τη μάνα του. Κάθε φορά που χωρίζουμε θα έχουμε μια απώλεια; Σύνελθε.

Ρούλα: Γιατί πάντα αυτό ήθελες. Κανένας δεν θα σε πειράξει, ποτέ δεν το επέτρεψα και ποτέ δεν θα το επέτρεπα. Να είσαι καλά. Και το παιδί θα είναι. Γι’ αυτό δεν θέλω να έχω καμία απώλεια. Να ‘σαι καλά.

Μάνος: Σταμάτα τα ξεφτιλίκια πλέον. Δεν θα αλλάξεις τίποτα απολύτως με το να το κάνεις αυτό. Εσύ δημιουργείς απώλεια.

Ρούλα: Το ξέρω ότι ποτέ δεν θα άλλαζε τίποτα. Σου είπα. Δεν αντέχεται άλλος πόνος. Καλή συνέχεια.

Μάνος: Εσύ δημιουργείς απώλεια. Αν κάνεις (…) θα μας κράζουν όλοι μετά. Δεν θέλω να λένε ότι είχα τρελή γυναίκα.

Ρούλα: Δεν μπήκες εσύ σε ένα άδειο σπίτι, δεν έχασες εσύ παιδιά και να σε παρατήσουν, δεν τα γέννησες, δεν τα μεγάλωνες, δεν ξύπναγες να ξέρεις τι θέλουν. Εσένα ποτέ τίποτα δε σου έκανε κανένας. Τώρα τι θέλεις; Να είμαι καλά; Στο είπα, δεν θα είμαι. Πάντα μου έλεγες να πεθάνω… Αυτό σε νοιάζει, αν θα σου πουν ότι είμαι τρελή; Μπράβο σου, συγχαρητήρια για ακόμα μια φορά. Σ’ ευχαριστώ πολύ. Τουλάχιστον, μάθε στο παιδί τι θα πει αγάπη.

Μάνος: Πάλι αναστατώνεις εσύ τους πάντες. Δεν αφήνεις κανέναν να ηρεμήσει.

Μάνος: Στο παιδί θα μάθω μια χαρά τι θα πει αγάπη, γιατί εσύ δεν έχεις ιδέα μάλλον γι’ αυτό κάνεις έτσι. Γιατί ποτέ δεν ήθελες τη Τζωρτζίνα.

«Βγάλε τη βέρα γιατί γίνεσαι ρόμπα»

Ρουλα: Τη βέρα την άφησες;

Μάνος: Όχι, δική μου είναι. Ό,τι θέλω την κάνω.

Ρουλα: Σώπα ρε, εσένα σου έρχεται εμετός και έχεις τη βέρα; Βγάλε τη γιατί γίνεσαι ρόμπα. Άντε λοιπόν!

Μάνος: Δεν τη φοράω, μην αγχώνεσαι.

Ρουλα: Εγώ αλλά ξέρω, αλλά με εσένα τι να πιστέψω πλέον; Είπες θα την άφηνες. Ούτε αυτό, ούτε από φωτογραφίες δεν θα με ξαναδείς πέρα από αύριο.

Μάνος: Μπορείς να μου πεις γιατί συνεχίζεις και στέλνεις; Δεν νομίζω να σου είπα αυτή τη φορά ότι θα σου αφήσω τη βέρα.

Ρούλα: Πήγα από τη μάνα σου για να πάρω τα κλειδιά και μιλήσαμε. Της τα είπα όλα,, να ξέρεις. Μου είπε ότι για κάνα δυο μέρες θα είσαι εκεί. Επειδή θέλω να μείνω μόνη μου θα πάρει την Τζωρτζίνα η μάνα σου για κάποιες μέρες.

Στις 7 Απρίλιου, λίγο μετά τις 7.00 το πρωί, η κατηγορούμενη γράφει στον Μάνο Δασκαλάκη:

Ρούλα: Είσαι ο άνθρωπος που του έχω κάνει τρία παιδιά. Ο άνθρωπος που για οκτώ χρόνια ζούσα για αυτόν. Και είπες και «δεν θέλω να την ξαναδώ». Ποια δεν θες να ξαναδείς; Σ’ ευχαριστώ πολύ και εύχομαι το παιδί σου να μη βρεθεί στη θέση μου ποτέ… Και να είμαστε απέξω από ένα δωμάτιο να δούμε αν πέθανε ή ζει ή δεν θα το ξαναδούμε. Πάρε την ρε, αν αυτό θέλεις. Πάρε την και στο νέο σου σπίτι και στη νέα σου γυναίκα, να δω τι θα καταλάβεις.

«Δεν σέβεσαι τους ζωντανούς, θα σε σεβαστείς το νεκρό παιδί σου;»

Ρούλα: Θα έπρεπε έστω να ντρέπεσαι λίγο που έξω από το θάλαμο με το νεκρό παιδί σου με έπιανες και μου έλεγες «εγώ θα είμαι μαζί σας, μαζί για πάντα και ζήταγες συγνώμη». Αλλά βέβαια, δεν σέβεσαι τους ζωντανούς, θα σεβόσουν το νεκρό παιδί σου; Αυτός είσαι βέβαια. Αντί να είσαι στο παιδί σου, πας και της λες ότι να’ ναι, μέχρι να γίνει κι αυτό φωτογραφία. Γιατί τότε εσύ θα πρέπει να αυτοκτονήσεις, όχι εγώ. Για τίποτε δεν ξέρεις για πόσο θα είναι… Τίποτα δεν είναι δεδομένο… Αλλά, εσένα τι σε νοιάζει;

athensmagazine.grΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςMAD VMA 2022: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και το περιστατικό που αμαύρωσε τη βραδιά

Fashion-εμμονή: Βρήκαμε το crop top που φοράνε όλα τα fashion girls και έγινε ανάρπαστο Διάβασε περισσότερα

Μαντήλι στα μαλλιά: Δες πώς θα φορέσεις το ωραιότερο αξεσουάρ του Καλοκαιριού Διάβασε περισσότερα

Τα fashionable looks της Νόνης Κυπριανού στη Μύκονο Διάβασε περισσότερα


406