Λάουρα Νάργες: Πρώτη φορά μαμά! Η ανακοίνωση και οι πρώτες φώτο με φουσκωμένη κοιλίτσα

14.05.2022



Ευτυχισμένη περισσότερο από ποτέ είναι η Λάουρα Νάργες η οποία βρήκε τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο του τραγουδιστή, Χρήστου Σαντικάι. Το ζευγάρι διανύει την καλύτερή του φάση και όπως οι ίδιοι αποκάλυψαν, θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Το νέο της εγκυμοσύνης είχε πρώτο-ανακοινώσει η περσόνα, Soula Glamorous. Τον Απρίλιο είχε αναφερθεί μέσω ενός insta story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σε Ελληνίδα celebrity που περιμένει το πρώτο της παιδάκι και που μάλιστα προσφάτως έγινε μελαχρινή. Αν και όλοι είχαν υποψιαστεί τη Λάουρα Νάργες, ούτε εκείνη, ούτε ο σύντροφός της, είχαν επιβεβαιώσει αν η ανάρτηση ήταν αληθής ή όχι.

Η επιβεβαίωση ήρθε μέσα στον Μάιο με μια φωτογραφία που έδειχνε τον Χρήστο Σαντικάι και τη Λάουρα Νάργες να ποζάρουν κρατώντας τον υπέρηχο εγκυμοσύνης.

"Θα γίνουμε γονείς ?? και πετάμε από την χαρά και την ευτυχία μας! Ανυπομονούμε σαν τρελοί να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας το αγγελουδάκι μας! Είμαστε τόσο τυχεροί και νιώθουμε ευλογημένοι ?", έγραψαν στην κοινή τους ανάρτηση.

Όπως ήταν φυσικό, τα σχόλια και οι ευχές από γνωστούς και μη, διαδικτυακούς φίλους έπεσαν βροχή. Η Έλενα Παπαρίζου, η Μαρία Ηλιάκη, η Νικολέτα Ράλλη, ο Χάρης Βαρθακούρης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Θοδωρής Μαραντίνης και ο Γιώργος Χρανιώτης ήταν μερικοί από τους φίλους τους που άφησαν ένα τρυφερό σχόλιο και μια καρδούλα, κάτω από την ανάρτηση.

Με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας, η Λάουρα Νάργες δημοσίευσε φωτογραφίες της δείχνοντας για πρώτη φορά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Τις φωτογραφίες απαθανάτισε η φωτογράφος, Ρούλα Μονιάκη.

"Εμείς πάντως είπαμε ότι γιορτάζουμε αυτήν την ημέρα με νέο ρόλο ήδη από φέτος ??? Χρόνια πολλά σε όλες τις (μέλλουσες) μανούλες", έγραψε κάτω από τις φωτογραφίες, γιορτάζοντας για πρώτη φορά, τη μητρότητα.

www.mothersblog.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2156