Στο παρά πέντε: Δείτε πως είναι σήμερα η έπαυλη που έμενε η Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου 15 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

04.05.2022



Η κωμική σειρά προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του Mega από τον Σεπτέμβριο του 2005 μέχρι και τον Ιούνιο του 2007 και για συνολικά δύο σεζόν. Οι ήρωες του “Παρά πέντε” αγαπήθηκαν από το τηλεοπτικό κοινό και όλοι αγωνιούσαν για να δουν αν η παρέα θα καταφέρει να εξιχνιάσει την υπόθεση.

Μια από τους χαρακτήρες που ξεχώρισαν και χαρίζει γέλιο ακόμα και σήμερα μέσα από τις επαναλήψεις είναι η “Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου” που την υποδύονταν η Σμαράγδα Καρύδη. Οι ατάκες, οι κινήσεις της και η αγαθή ψυχή της κατάφερε να μπει στην “καρδιά” του τηλεοπτικού κοινού.

Όλοι θυμόμαστε πως η “Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου” είχε τεράστια περιουσία και έμενε σε μια πολυτελής έπαυλη στα βόρεια προάστια.

 

@themakmak

♬ Arcade - Duncan Laurence

Ο χρήστης του TikTok “Themakmak’ επισκέφτηκε την έπαυλη που γυριζόταν η σειρά “Στο παρά πέντε” και στέγαζε το σπίτι της ξανθιάς ηρωίδας.

Στα βίντεο που δημοσίευσε φαίνονται τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά τμήματα της έπαυλης και είδαμε πως είναι 15 χρόνια μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί πως το εν λόγω οίκημα έχουν γυριστεί και άλλες κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές όπως το “Άγγιγμα ψυχής” του Μανούσου Μανουσάκη.

 

@themakmak

 

♬ Arcade - Duncan Laurence





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2932