Πάτρα: Πότε και γιατί χορηγήθηκε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα - Νέες αποκαλύψεις

29.04.2022



Νέες αποκαλύψεις έρχονται να φωτίσουν το θρίλερ της Πάτρας. Μάλιστα το μεσημέρι της Παρασκευής 29/4, στην εκπομπή «T-live» αποκαλύφθηκε πότε και για ποιον λόγο χορηγήθηκε κεταμίνη στην 9χρονη Τζωρτζίνα, για τον θάνατο της οποίας κατηγορείται η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Γιώτας Κηπουρού, στις 15 Απριλίου 2021, σχεδόν δηλαδή ένα χρόνο από τον θάνατο της 9χρονης, της χορηγήθηκε κεταμίνη για τη διατήρηση της καταστολής, καθώς η κατάστασή της ήταν ιδιαίτερα δύσκολη μέσα στη ΜΕΘ.

Υπενθυμίζεται ότι τότε η Τζωρτζίνα είχε χάσει τις αισθήσεις για περισσότερα από 50 λεπτά και οι γιατροί κατέλαβαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να την σώσουν.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, η ποσότητα που χορηγήθηκε στην μικρή Τζωρτζίνα ήταν μία φαρμακευτική δόση, δηλαδή λιγότερο από μία αμπούλα, που της δόθηκε εκείνη την ημέρα. Όπως έγινε γνωστό, μετά τον θάνατό της τον Ιανουάριο του 2022, η ποσότητα που βρέθηκε στο αίμα της ήταν 10 με 15 αμπούλες κεταμίνης.

Η μονάδα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου του Ρίου διαθέτει αυστηρά, σύμφωνα με πληροφορίες της Γιώτας Κηπουρού, τρεις αμπούλες κεταμίνης που βρίσκονται ασφαλισμένες και κλειδωμένες στο φαρμακείο της κλινικής. Όταν μάλιστα χρησιμοποιείται μία από αυτές, αντικαθίσταται μόνο με την υπογραφή του διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων.

youweekly.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1995