Μάνος Δασκαλάκης: Τι λέει ο κουμπάρος του για τη φωτογραφία από το μπάρμπεκιου που έφερε θύελλα αντιδράσεων

28.04.2022



Ήταν 13 Απριλίου του 2019, όταν η Μαλένα, το 3,5 ετών κοριτσάκι της οικογένειας Δασκαλάκη έφυγε από τη ζωή. Δεκαεπτά μέρες μετά, όπως φαίνεται από ανάρτηση στο Facebook την οποία έφερε στο «φως» το Πρωινό του ΑΝΤ1, ο Μάνος Δασκαλάκης μαζί με τη σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου παρευρέθηκαν σε μπάρμπεκιου, με αφορμή την Πρωτομαγιά και στις φωτογραφίες που συνοδεύουν τη συγκεκριμένη ανάρτηση ο ίδιος εμφανίζεται ευδιάθετος να ψήνει με τους φίλους του.

Το T-live και η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού επικοινώνησε με έναν από αυτούς, τον κουμπάρο του 30χρονου από την Πάτρα.

«Είναι στο σπίτι μου, καταρχάς. Η φωτογραφία είναι στο σπίτι μου. Τους είχα καλέσει για την ψυχολογία τους. Να αλλάξει λίγο. Για να μην μείνουν μόνοι τους στο σπίτι. Εγώ τους είχα καλέσει» ανέφερε αρχικά ο κουμπάρος του πρώην ζευγαριού.

Προσπαθήσατε εκείνη τη στιγμή που βλέπουμε τον κύριο Δασκαλάκη χαμογελαστό να του φτιάξετε τη διάθεση; Του είπατε κάτι; Θυμάστε;

«Δεν θυμάμαι τώρα, κάτι τέτοιο θα ήταν. Ήρθε στο σπίτι μου. Δεν θα ήταν και κλαμένος εκείνη την ώρα, αφού ήρθε στο σπίτι μου. Άμα ήταν να κλάψει θα καθόταν στο σπίτι του εκείνη την ώρα. Για να αλλάξει η ψυχολογία του τον κάλεσα, δεν τον κάλεσα για να είναι κλαμένος στο σπίτι μου. Αυτό είναι όλο. Ένα φαγητό φάγανε. Δεν κάνανε ούτε χορούς, ούτε τίποτα. Επειδή γέλασε σε μια φωτογραφία που κάτι θα του είπαμε εκεί… ή εγώ ή ο γαμπρός μου εκείνη την ώρα, πάει να πει ότι ήταν στην τρελή χαρά;».

Εντύπωση προκάλεσε το hashtag «είναι τρελός ο ψήστης». Τι απάντησε ο κουμπάρος σχετικά με αυτό; Υπάρχει ένα hashtag στη φωτογραφία που λέει «είναι τρελός ο ψήστης»… Και εκείνη των ώρα ο κύριος Δασκαλάκης έψηνε…

«Μπορεί να είναι και για μένα, μπορεί να είναι και για τον γαμπρό μου. Πού να θυμάμαι τώρα… Μπορεί να ήταν και για τον Μάνο. Δεν ξέρω… Πού να θυμάμαι… Μαζί ψήναμε όλοι εκείνη την ώρα. Όλοι. Ένα φαγητό μεσημεριανό ήταν».

tlife.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1866