Βασίλης Μπισμπίκης: Η φωτογραφία και το δημόσιο μήνυμα στήριξης στην Ιωάννα Παλιοσπύρου

28.04.2022



Η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα εμφανιστεί απόψε στους «Πρωταγωνιστές» για πρώτη φορά χωρίς την μάσκα της και θα μιλήσει στο Σταύρο Θεοδωράκη για τη ζωή της πριν και μετά την επίθεση με το βιτριόλι. Η Ιωάννα θα γυρίσει τον χρόνο πίσω στις φρικτές πρώτες ημέρες στο νοσοκομείο και θα εξηγήσει την άρνηση της, για πολύ καιρό, να δει το πρόσωπο της στον καθρέφτη.

Παράλληλα μαζί με τον Σταύρο Θεοδωράκη, η Ιωάννα θα επιστρέψει στην Καλλιθέα στο σημείο επίθεσης και περιγράφει τι ακριβώς έγινε την 20η Μαΐου του 2020. Λίγες ώρες πριν ανοίξει την καρδιά της στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη, η ίδια βρήκε το θάρρος και έγραψε στο Instagram «Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε»!

Στη φωτογραφία που ανέβασε στα social media, η Ιωάννα κρατά τη μάσκα στα χέρια της και δείχνει το πρόσωπό της για πρώτη φορά. Τα social media, κατακλύστηκαν με την εικόνα της Ιωάννας και οι χρήστες του διαδικτύου αποθέωσαν την άτυχη κοπέλα για τη δύναμή της, το θάρρος και το σθένος της.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος θέλησε να δείξει τη στήριξή του στην Ιωάννα Παλιοσπύρου ανεβάζοντας τη φωτογραφία που εκείνη δημοσίευσε και γράφοντας χαρακτηριστικά: «Δύναμη».

fthis.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1341