Τραγωδία Πάτρα: Η απίστευτη ερώτηση που έκανε η Ρούλα όταν πέθανε η Ίριδα

27.04.2022



Στο T-Live το μεσημέρι της Τετάρτης 27/4, έγινε μία σοκαριστική αποκάλυψη, σχετικά με την Ρούλα Πισπιρίγκου και το θάνατο της Ίριδας, ενός από τα δύο παιδιά που ο θάνατος τους ερευνάται εκ νέου ώστε να δουν αν και αυτά πέθαναν όπως η Τζωρτζίνα, η μεγάλη τους αδερφή.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του T-live, η Ρούλα Πισπιρίγκου ρώτησε την ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα που είχε κάνει τη νεκροψία-νεκροτομή στην έξι μηνών Ίριδα, αν μπορεί να δει πως πέθανε η Ίριδα.

«Μόλις η νεκροτομή τελείωσε, οι γονείς περίμεναν με αγωνία για να ενημερωθούν για τα ευρήματα. Τότε πληροφορήθηκαν ότι κρίθηκε απαραίτητο να γίνει δειγματοληψία για ιστολογική εξέταση. Μεταξύ των ερωτήσεων που έκαναν οι γονείς κατά τη διάρκεια αυτής της ενημέρωσης ήταν και μία ερώτηση της μητέρας σχετικά με το αν η ιατροδικαστής θα μπορούσε να δει αν το μωρό είχε ασφυκτικό θάνατο.

“Ξέρετε πως τα μωράκια γυρίζουν στην κούνια. Αν έχει γίνει ασφυξία, θα μπορούσατε να το δείτε;” Ρώτησε χαρακτηριστικά η μητέρα», όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

youweekly.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2304