Συγκλονίζει πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσίαστρια: «Ο πατέρας μου μαχαίρωσε τη μάνα μου»

27.04.2022



Συγκλόνισε η Ζήνα Κουτσελίνη που μοιράστηκε για πρώτη φορά όσα βίωσε στην παιδική της ηλικία, όταν ο πατέρας της μαχαίρωσε τη μητέρα της.

Η δημοσιογράφος προχώρησε σε αυτή την αποκάλυψε μιλώντας για το θρίλερ της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδάκια και τα στόματα «που δεν άνοιξαν».

«Με φαλτσέτα μαχαίρωσε τη μάνα μου. Βλέπεις πόσο παγωμένα σου περιγράφω αυτή την ιστορία σήμερα. Εγώ ήμουν ένα παιδί που ήμουν κάτω και του τραβούσα το παντελόνι γιατί τη σκότωνε μπροστά μου και πήρα τη μάνα μου και την πήγα εγώ στην αστυνομία και ήταν τυχερός γιατί απαγορεύθηκε ο απόπλους και πέρασε το αυτόφωρο. Η μάνα μου το μετάνιωσε και πάλι από την αρχή. Αλλά την είχε μαχαιρώσει, τρεις ημέρες στο νοσοκομείο» είπε η Ζήνα Κουτσελίνη, στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show».

Στη συνέχεια, η κα Κουτσελίνη ξέσπασε για τα «στόματα που δεν ανοίγουν» σε πολλές τέτοιες περιπτώσεις, λέγοντας: «Δεν ήξερε η γειτονιά που έμενα εγώ ότι ο πατέρας μου κακοποιούσε τη μάνα μου; Ξέρεις πόσες νύχτες πηγαίναμε και μέναμε σε γειτόνισσες; Σε πόσα σπίτια κοιμήθηκα, σε πόσα πατώματα κοιμήθηκα... Ποιους μιλούσε; Κανείς».

Έπειτα, αναφέρθηκε και σε άλλες γυναίκες που βιώνουν τέτοιες κακοποιητικές συμπεριφορές, δηλώνοντας: «Όταν βλέπω μια κακοποιημένη γυναίκα που έρχεται και μου λέει "ρε Ζήνα δεν έχω να φάω", τι να της πω; "Σήκω φύγε"; Πού να την πάω; Σε ποιες δομές; Πού πάει και την κυνηγάει ο άλλος να τη σκοτώσει; Ξέρεις πώς μαθαίνει πού είναι; (...). Ξέρεις πόσες τέτοιες ιστορίες έχω και τις κρύβω και εκείνη την ώρα σιωπώ; (...). Γιατί αν ανοίξω το στόμα μου εκείνη την ώρα, δυστυχώς, το ΕΣΡ εμένα θα τιμωρήσει. Γιατί μίλησα και είπα την αλήθεια μου».

«Προτιμώ τη Ζήνα που θα μπορέσει να περάσει το μήνυμα, όχι μέσα από τον δικό μου πόνο, γιατί ο δικός μου πόνος έχει θυμό. Δεν υπάρχει λύση γιατί κανένας από αυτούς που διοικούν δεν έχει περάσει σαν τη Ζήνα. Να έχει καταλάβει στο πετσί του τι είναι να είσαι ένα παιδί στον δρόμο, να είσαι μία μάνα κακοποιημένη» τόνισε έπειτα.

Στο τέλος αναφέρθηκε και στις γυναικοκτονίες που αυξάνονται, λέγοντας σε υψηλούς τόνους «Ποιος είσαι μωρέ εσύ; Ποιος νταής είσαι που πας και σκοτώνεις; Γιατί; Γιατί δεν θέλει;».

Πηγή: ethnos.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




780