Μαρία Ηλιάκη: Το τρυφερό φιλί στον Στέλιο Μανουσάκη ανήμερα της επετείου τους

26.04.2022



Πάσχα στην Κρήτη με τον Στέλιο Μανουσάκη και την κόρη τους πέρασε η Μαρία Ηλιάκη και σήμερα, 26 Απριλίου δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφό της!  Το ζευγάρι κάθεται στα σκαλοπάτια ενός σπιτιού στα Χανιά και η παρουσιάστρια φιλά στο μάγουλο τον αγαπημένο της!

Το ζευγάρι κλείνει τέσσερα χρόνια μαζί και βιώνει στιγμές ευτυχίας. «Χρόνια πολλά» έγραψε στη λεζάντα τις φωτογραφίας η Μαρία Ηλιάκη και το μήνυμα συνόδευσε με μία καρδιά, δείχνοντας την αγάπη της στον Στέλιο της και αμέσως οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να ευχηθούν στο ζευγάρι τα καλύτερα!

Η Μαρία Ηλιάκη έχει δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια και το δείχνει καθημερινά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς είναι αρκετά ενεργή.

Η παρουσιάστρια πριν ένα χρόνο περίπου έφερε στον κόσμο την κόρη της, καρπό του έρωτα της με τον Στέλιο Μανουσάκη. Το φετινό Πάσχα ήταν ξεχωριστό για εκείνους αφού ήταν το πρώτο τους σαν οικογένεια και βίωσαν μοναδικές στιγμές!

Τέσσερα χρόνια μαζί, τέσσερα χρόνια ευτυχίας έχοντας αποκτήσει τον καρπό του έρωτά τους, τη μικρή Κατερίνα! Το ζευγάρι είναι τρελά ερωτευμένο και δες παρακάτω τη φωτογραφία που ανήρτησε η Μαρία!

gossip-tv.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


869