Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το πρώτο Πάσχα του ζευγαριού στο Πήλιο

25.04.2022



Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Μπορεί τον πρώτο καιρό της σχέσης τους οι δυο τους να απέφευγαν τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο πλέον δεν κρύβουν τον ερωτά τους και πολλές φορές έχουν μοιραστεί στα social media κοινά τους στιγμιότυπα.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή πέρασαν το πρώτο τους Πάσχα ως ζευγάρι στο Πήλιο στο σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και της και της συζύγου του Λίνας Πρίντζου. Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστριά του “Chart Show”  κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από την πασχαλινή απόδραση του ζευγαριού με τους φίλους του.

Στην παρέα του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή εκτός από τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και την Λίνα Πρίντζου ήταν η Μαρία Καβογιάννη, η Μαρία Μπακοδήμου, ο Δημήτρης Γαλάνης αλλά και άλλοι φίλοι του ζευγαριού.

Δείτε στην παρακάτω γκαλερί το φωτογραφικό άλμπουμ από το πρώτο Πάσχα της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη στο Πήλιο!
fthis.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


7712