Σάκης Ρουβάς: Μας δείχνει τα πασχαλινά αυγά που έβαψε με τα παιδιά του – Φωτογραφία

21.04.2022



Μετά από δύο χρόνια καραντίνας λόγω του κορονοϊού, φέτος είναι η πρώτη χρονιά που θα γιορτάσουμε κανονικά το Πάσχα, χωρίς περιορισμούς. Οι διάσημοι Έλληνες έχουν ξεκινήσει ήδη της εξορμήσεις τους, ενώ πολλοί από αυτούς έχουν ξεκινήσει και τις ετοιμασίες για τα οικογενειακά τραπέζια που θα ακολουθήσουν.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλύψει που θα περάσει το φετινό Πάσχα, ωστόσο, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ακολουθεί όλα τα έθιμα. Το μεσημέρι της Πέμπτης 21/4 ο τραγουδιστής αποφάσισε να βάζει τα πασχαλιά αυγά μαζί με τα παιδιά του και κατά τη διάρκεια μοιράστηκε και ένα σχετικό στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Συγκεκριμένα, ο τρυφερός μπαμπάς δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε να ποζάρει με την 13χρονη κόρη του Αναστασία και τον 11χρονο γιο του, Αλέξανδρο, ενώ χρωματίζουν τα αυγά τους. Πάσχα χωρίς τα παραδοσιακά κόκκινα αυγά δε γίνεται… αλλά εμείς βάλαμε την πινελιά μας», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Σάκης Ρουβάς.

tlife.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




856