Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέες αποκαλύψεις από πρώην σύντροφο της "Ο Μάνος την έπιασε με άλλον στο κρεβάτι"

18.04.2022



Πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για τη σχέση που είχε με την 33χρονη που έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. 

«Ο Μάνος τη θεωρεί ένοχη», λέει αρχικά και προσθέτει: «Πρίν δύο εβδομάδες έβαζα το χέρι μου στη φωτιά για τον Μάνο, τώρα πλέον δεν το βάζω ότι δεν εμπλέκεται σε αυτό. Με την κατηγορούμενη είχαμε σχέση πριν τον Μάνο».

Αναφορικά με το πως ήταν η ίδια το διάστημα της σχέση τους αναφέρει: «Φερόταν λίγο περίεργα η Ρούλα όσο ήμασταν μαζί. Όταν ήρθε η στιγμή να χωρίσουμε μετά από δυο-δυόμιση μήνες μου είπε ''είσαι σίγουρος ότι θες να χωρίσουμε; Θα πιάσω τον τάδε και θα του πω όσα μου εμπιστεύτηκες και ότι τον έχει κατηγορήσει''. Της λέω '' ρε Ρούλα με κοροϊδεύεις, με εκβιάζεις δηλαδή;'' Και μου λέει ''δεν σε εκβιάζω, σε προειδοποιώ''».

Για την Τζωρτζίνα: «Ένα παιδί πολύ χαμογελαστό, πολύ δραστήριο παιδί. Θα ερχόταν να σε πάρει αγκαλιά, να σου μιλήσει. Όταν ήταν μαζί μας ή και με άλλους η Ρούλα ήταν μια κανονική μητέρα, δεν την έβλεπες να φωνάξει», λέει ο πρώην της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Όσον αφορά στην εικόνα της 33χρονης στις κηδείες των παιδιών, ο ίδιος λέει: «Για τη μητέρα δεν θα το έλεγες ότι έχει χάσει το παιδί της. Στην τελευταία κηδεία του παιδιού, είχε έρθει πρώτα η σωρός του παιδιού και μετά ήρθε η Ρούλα. Μετά από 10-20 λεπτά εμφανίστηκε. Δεν την έλεγες κλαμένη, λες και ερχόταν τυπική επίσκεψη».

Για σχέση: «Γνωρίζω για μια σχέση που είχε η κ. Ρούλα Πισπιρίγκου. Ο Μάνος από όσα έχω μάθει εγώ, είχε πιάσει τον... μαζί με τη Ρούλα στο κρεβάτι. Και όχι με τον κουμπάρο που έχουν βγει και λένε ότι είναι από την Κεφαλονιά».

Πηγή: protothema.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




795