Χωρίζουν μετά από 5 χρόνια σχέσης Κωνσταντίνος Βασάλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη; - Τι συμβαίνει

15.04.2022



Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη διασκέδασε, το βράδυ της Τετάρτης, στο Hotel Ερμού μαζί με τους Alcatrash και την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Από το πλευρό της απουσίαζε (για άλλη μία φορά) ο σύντροφός της, Κωνσταντίνο Βασάλο κάνοντας τις φήμες για κρίση στη σχέση τους να φουντώσουν. Οι δυο τους είναι επίσημα μαζί από το φθινόπωρο του 2017 και γρήγορα μετακόμισαν κάτω από την ίδια στέγη, στην περιοχή της Μεταμόρφωσης.

Το τελευταίο διάστημα έχουν κάνει αρκετές solo εμφανίσεις. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει επιλέξει να κάνει και αρκετά ταξίδια μόνο με τις φίλες της ενώ στο παρελθόν συνήθιζε να πηγαίνει παντού με τον αγαπημένο της. Εξορμήσεις μόνο με τους φίλους του έκανε και ο συνεργάτης του «Χαμογέλα και πάλι». Το περασμένο Σαββατοκύριακο μάλιστα δεν εμφάνιστηκε καν στο πλατό της εκπομπής.

Η τελευταία ανάρτηση από κοινή εξόρμηση που έκανε η Ευρυδίκη ήταν στις 15 Φεβρουαρίου από την εκδρομή τους στη λίμνη Δόξα. Πριν από λίγες μέρες μάλιστα εκείνος διασκέδαζε με φίλους του στο Voodoo ενώ εκείνη με διαφορετική παρέα στο Teatro.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει επιλέξει να αποδεχτεί ένα project που θα τον κρατήσει μακριά από την Ευρυδίκη για αρκετό καιρό. Αν και δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί επίσημα αλλά όλα δείχνουν ότι θα πάρει μέρος στο Asia Express.

Η νέα ταξιδιωτική εκπομπή του Star αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα γυρίσματα και σύμφωνα με πληροφορίες ο παρουσιαστής θα ταξιδέψει στην Ασία παρέα με έναν φίλο. Σύμφωνα με πληροφορίες του okmag, αυτός θα είναι ο Fipster. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο YouTuber διασκέδασε το βράδυ της Τετάρτης με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

okmag.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




6471