Πάτρα: Το ακριβό δώρο που έκαναν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης στον γιατρό της Τζωρτζίνας

12.04.2022



Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση της Πάτρας. Η εκπομπή «T-live» το απόγευμα της Τρίτης έκανε γνωστό το ακριβό δώρο που είχαν κάνει η Ρούλα Πσπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης στον εντατικολόγος και διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας, Ανδρέα Ηλιάδη.

Να σημειωθεί ότι ο άνθρωπος αυτός φρόντιζε την 9χρονη μετά την εγκεφαλοπάθεια και έδωσε κατάθεση στην ανακρίτρια για την υπόθεση της Πάτρας. Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ δέχτηκε ένα ακριβό δώρο από τους γονείς αμέσως μετά την πρώτη ανακοπή της  Τζωρτζίνας.

Πάτρα - Το ακριβό δώρο που έκαναν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης στον γιατρό της Τζωρτζίνας

Συγκεκριμένα, του δώρισαν ένα ακριβό ρολόι ενώ ο γιατρός είχε υποψιαστεί τότε την 33χρονη και εκείνος δεν άνοιξε το κουτί με το δώρο, αλλά το έκανε την επόμενη ημέρα. Όπως μετέδωσε λοιπόν η δημοσιογράφος, ο κ. Ηλιάδης είπε στους γονείς της 9χρονης ότι δεν συνηθίζει να δέχεται ακριβά δώρα αλλά εκείνοι επέμεναν να το δεχτεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ το ρολόι αυτό φυλάχθηκε σε ένα κουτί και χαρίστηκε σε μία οικογένεια με οικονομικά προβλήματα που το παιδί έδινε μάχη στο νοσοκομείο του Ρίου. Επιπλέον, η Ρούλα Πισπιρίγκου ανέβαζε συνεχώς στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media επαινετικά κείμενα για τον γιατρό, Ανδρέας Ηλιάδης.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

fthis.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1612